LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA ORGANITZA LA II JORNADA “ONDARA AMB LA SEUA GENT” EL DIMECRES 2 D’OCTUBRE AL PRADO

LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA ORGANITZA LA II JORNADA “ONDARA AMB LA SEUA GENT” EL DIMECRES 2 D’OCTUBRE AL PRADO

Ondara, 25.09.24. La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara ha impulsat per al pròxim dimecres 2 d’octubre la segona edició de la jornada “Ondara amb la seua gent major”, que se celebrarà de 10 a 14 hores al Prado, amb la col·laboració de diverses organitzacions assistencials: Creu Roja, AECC i la Unió de Pensionistes d’Ondara UDP, a més d’empreses relacionades amb productes i serveis relacionats amb l’envelliment actiu. Aquesta iniciativa és una jornada dirigida especialment per a reforçar l’activitat professional i formativa del curs de certificació professional d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials que s’està impartint a Ondara, i per donar a conèixer els recursos existents, tant a nivell local com a nivell comarcal, per a les persones majors. La jornada té la entrada lliure i gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.

Aquesta és la segona vegada que s’organitza una iniciativa d’aquestes característiques, segons ha recordat Jordi Ruiz, Regidor del Major, que ha presentat hui aquesta segona jornada “Ondara amb la seua gent major”, acompanyat per Ana Fernández Rojo, directora del «Taller d‘Ocupació per a dones Ondara apostem pel teu futur IX». Cal recordar que el Taller d’Ocupació per a Dones “Ondara Apostem pel teu futur IX”, (formació professional certificada en Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials) s’està desenvolupant a Ondara des del passat mes de desembre 2023 fins al desembre d’enguany 2024, amb 12 mesos de duració. Amb aquesta jornada es reforçarà la seua activitat i es donarà a conèixer a la ciutadania i en concret a les persones majors.

PROGRAMACIÓ : II Jornada Ondara amb la seua gent major- 2 octubre 2024

10:00 h Benvinguda

10-14h Tallers i Estands Entitats:

  • Taller d’Ocupació Dones: Tallers de salut i d’oci
  • Creu Roja: Voluntariat, Program La Creu Roja t’escolta, recursos per a majors.
  • AECC: Programa Espai sense fums. Programes prevenció càncer
  • UPD Ondara: Programa d’activitats
  • Empreses i altres entitats: exposició de productes i serveis

10:15 -10:45 h. Paqui Ferrando, Directora Fundació Na Sa de la Soledat. Conferència: La Fundació Nostra Senyora de la Soledat, una fundació al servei de les persones majors.

11- 12 h Jorge Romero – AECC – Conferència: «Coneix el codi europeu contra el càncer»

12:15 – 12:45 h Màster class: gimnàstica per a majors

12:50- 13:25 h Xerrada: Mesures preventives davant robatoris i estafes dins i fora de la llar. A càrrec de Toni Galiano, Cap de la Policia Local d’Ondara.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.