L’AJUNTAMENT D’ONDARA PRESENTA LA NOVA OFERTA DE CURSOS DE FORMACIÓ PER A PERSONES ADULTES 2024-2025 «ONDARA ET FORMA»

L’Ajuntament oferirà diversos nivells de valencià, anglès, preparació ESO i castellà per estrangers, impartits per les Regidories d’Educació, i Ocupació i Formació

Ondara, 11.09.24. L’Ajuntament d’Ondara ha presentat hui la nova edició de cursos formatius per a persones adultes 2024-2025 «Ondara Et Forma», impulsats per les Regidories d’Educació (dirigida per Rosa Ana Marí) i Ocupació i Formació (dirigida per Raquel Mengual), sota la coordinació de la tècnica d’Educació. La durada dels cursos serà del 21 d’octubre a maig 2025, i les persones interessades hauran de realitzar la matriculació els dies 1 i 2 d’octubre en l’Aulari del Centre Social (1a planta), descarregant-se prèviament el formulari online amb el codi QR o en la seu electrònica https://ondara.sedelectronica.es/info.0 per omplir la sol·licitud, i al Centre Social s’efectuarà el pagament del curs i la matrícula.

Segons han detallat les responsables d’Ocupació i Formació i d’Educació de l’Ajuntament, Raquel Mengual i Rosa Ana Marí (les quals han estat acompanyades per la tècnica d’Educació, Xelo Castellano), a l’octubre es reprenen els cursos formatius dirigits a les persones adultes que ofereix l’Ajuntament d’Ondara, que englobaran cursos de valencià, anglès, preparació ESO i castellà per estrangers. Aquests cursos seran una ferramenta molt útil per aquelles persones adultes que vullguen adquirir la preparació adequada per a presentar-se a proves d’idiomes (anglès i valencià), i també per les persones que no tinguen titulació reglada i vullguen obtindre el títol de l’ESO. A més, s’oferirà el curs de castellà per estrangers.

Els cursos s’oferiran des del 21 d’octubre de 2024 a maig de 2025, en les instal·lacions de l’Aulari del Centre Social d’Ondara. En concret, les persones interessades podran inscriure’s per a cursar les següents opcions: valencià en 4 nivells (A1-A2, A2-B1, B1-B2, C1-C2); anglès en tres nivells (A1-A2, A2-B1, B1-B2); preparació ESO (per obtindre el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria) i el curs de castellà per estrangers. El preu dels cursos és de 30 o de 60 euros, depenent del nivell triat. Més informació en el telèfon 662323325 (de 9 a 14 hores). En el cas de que algun curs no es duga a terme, es tornaran els diners de la matrícula.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ* REGIDORIA OCUPACIÓ I FORMACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.