COMENCEN LES OBRES DE LA NOVA PISTA ESPORTIVA DE BÀSQUET 3X3 EN LA ZONA TOSSALS D’ONDARA

Ondara, 27.08.24. Aquesta darrera setmana d’agost han començat les obres de construcció de la nova pista esportiva de bàsquet 3×3, que l’Ajuntament d’Ondara va a crear a la zona de Tossals, concretament a la zona enjardinada existent entre els carrers Poeta Miguel Hernández i Pintor Murillo. Les obres tenen una durada aproximada de 6 setmanes. L’actuació constarà de l’execució d’una pista esportiva de bàsquet 3×3 (cistella única) de mides aproximades de 21×11,6 m2, constituïda per una solera de formigó amb superfície tractada i envoltada per una tanca metàl·lica de protecció. A la parcel·la es reubicaran els bancs existents i s’ habilitarà una zona d’aparcament de motocicletes i patinets com a servei complementari a la instal·lació. Les obres formen part del Plan + Cerca 2023 amb subvenció per part de la Diputació d’Alacant, i tenen un cost total de 51.850 euros (IVA inclòs).

Aquesta nova instal·lació, segons considera l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, vindrà a proporcionar una nova alternativa d’oci saludable per als joves d’Ondara, que podran practicar bàsquet en l’atractiva modalitat 3×3, molt d’actualitat últimament, en una dotació esportiva urbana municipal, al marge dels recintes esportius utilitzats per les Escoles Esportives Municipals (poliesportiu i pavelló municipal) per als seus entrenaments i partits, ampliant així els llocs i horaris on es poden practicar esports com bàsquet.

La creació d’una pista esportiva de bàsquet 3×3 es realitzarà en una zona d’espai de domini públic en el terme d’Ondara, al carrer Poeta Miguel Hernández, entre els carrers Joanot Martorell i Pintor Murillo. La parcel·la es troba actualment enjardinada mitjançant gespa i arbratge. En la modificació s’actuarà únicament en la zona de la pista i el seu accés, sense modificar la resta de la superfície. La necessitat radica a dotar al municipi d’instal·lacions esportiva i d’oci com a promoció de vida saludable. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha informat que l’arbratge que s’ha retirat de la zona, s’està trasplantant al parc Tossals; en concret es tracta de tres oliveres, que es col·locaran al parc.

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Esports.