L’ESPECTACLE LLUNACIÓ REFRESCÀ AMB MÚSICA I POESIA LA NIT DEL DIJOUS A ONDARA

  • La proposta del passat dijous 8 d’agost dins del programa Cultura a la fresca de la Regidoria de Cultura conjugà música i poesia de la mà d’Eva Ferrer i Lidia Santacreu

Ondara, 12.08.24. Per combatre la quarta onada de calor, la proposta del passat dijous 8 d’agost dins del programa Cultura a la fresca de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara suposà una nova intervenció per a la dinamització de les nits d’agost a Ondara. Sota el nom de Llunació, l’espectacle conjugà música i poesia de la mà d’Eva Ferrer a la guitarra i Lidia Santacreu als versos en el muntatge que oferiren ambdues artistes al Parc dels Tossals. I és que tal com la poeta i rapsoda benissera Lídia Santacreu avançà en l’entrevista que se li realitzà la passada setmana a la Veu d’Ondara: «Llunació és una proposta i projecte que s’abeura d’una selecció de poemes seleccionats per al muntatge, així com també de les pròpies composicions de la meua companya Eva Ferrer».

Talent femení i alhora de la comarca que amenitzà una vetlada que en aquest cas tenia lloc al Parc dels Tossals, dins la itinerància amb què s’engegà una iniciativa que pretén dinamitzar les nits i els diferents barris del municipi durant l’estiu de 2024, tal com expressà en la presentació del programa la responsable de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Àngels Grimalt Vives. No debades, en les següents dues cites per als dijous d’agost es podrà de nou sopar al carrer amb música en directe. A les 21 hores se soparà i, a continuació, s’oferiran les actuacions. L’agenda restant d’actuacions és la següent:

  • Dijous 22 d’agost – Plaça de Bous

Mala: folk en valencià amb Casandra Cameo, Marta López i Leticia Marrades

  • Dijous 29 d’agost – Plaça 9 d’Octubre

Lluís el Sifoner: recital en acústic

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ondara facilitarà taules i cadires, així com olives, cacaus i tramussos. Cal reservar plaça a la Casa de Cultura d’Ondara o al telèfon 677997201.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.