ELS ASCENSORS DE LA PASSAREL·LA AL CENTRE COMERCIAL VAN PATIR ACTES DE VANDALISME PERÒ JA ESTAN EN FUNCIONAMENT

Han estat 1 dia sense prestar servei degut als actes de vandalisme, que van provocar un curtcircuit en un d’ells, i el bloqueig de la porta de l’altre per una puntada

Ondara, 09.08.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Manteniment que dirigeix Miguel Gomis, ha informat que ja estan completament operatius els 2 ascensors de la passarel·la elevada que creua la carretera i comunica amb el centre comercial. A principis de setmana, els dos ascensors van ser objecte d’actes vandàlics. En un d’ells van tirar ketchup, el que va provocar un curtcircuit i va invalidar l’ascensor. En l’altre, algú li va pegar una puntada a la porta i va fer que es bloquejara. Des de l’Ajuntament d’Ondara es va informar a l’empresa de manteniment dels ascensors, i els dos han estat ja reparats, estant ja plenament operatius.

Cal esmentar que, en total, els ascensors de la passarel·la elevada han estat 1 dia aturats. Miguel Gomis ha aprofitat per a recalcar que el personal de neteja actua allí cada 2 dies, detectant si alguna cosa no funciona, i es comunica immediatament per a solucionar-ho, realitzant-se la reparació en molts casos en el mateix dia o en només dos dies en els casos puntuals en què no es disposen de peces. Pel que, com a màxim, els ascensors de la passarel·la només estan sense servei durant dos dies.

L’Ajuntament d’Ondara demana la col·laboració de la ciutadania per aconseguir eliminar el vandalisme i l’incivisme al poble. Cal recordar que, segons l’Ordenança de Civisme (2010), l’article 17 diu: ”Queda prohibit els actes de greu deteriorament, com les destrosses dels espais públics o les seues instal·lacions o elements”. I més endavant també diu: “Sense perjudici dels que disposa la legislació penal i de protecció de la seguretat ciutadana, les conductes descrites són constitutives d’infracció molt greu”. Les infraccions molt greus van de 501 a 2000 euros.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.