GRAN AMBIENT AL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA EN EL TORNEIG DE PENYES SANT JAUME 2024

Els guanyadors de la modalitat de raspall van ser Edu i Chesa, i subcampions Jordi, Marc i Pere; els campions de la modalitat rebotet van ser Kike, Lluís i Sergio i els subcampions, Jordi i Oscar

Ondara, 29.07.24. Aquest dissabte 27 de juliol van culminar les Festes Populars de Sant Jaume d’Ondara 2024, que han estat organitzades per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Després de 9 intensos dies (van començar el divendres 19 de juliol), es van acomiadar dissabte les festes d’enguany que han comptat amb una completa programació musical, taurina, d’oci, infantil i esportiva; destacant en l’apartat esportiu el Torneig de Penyes de Sant Jaume, disputat al Trinquet Municipal d’Ondara en les modalitats de raspall i rebotet. Un Torneig que ha comptat amb una alta participació i molt bon ambient, amb nombrós públic assistent a les finals celebrades al Trinquet Municipal d’Ondara, que dissabte va viure la gran festa de la pilota.

El Torneig de Penyes es va celebrar durant 3 jornades, sent la final dissabte passat 27 de juliol. L’Alcalde José Ramiro; el Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, i el Regidor d’Esports, Lluís Fornés, han mostrat el seu recolzament a aquest tradicional torneig esportiu de festes i van lliurar els trofeus. Els guanyadors de la modalitat de raspall van ser Edu i Chesa, i subcampions Jordi, Marc i Pere; mentre que els campions de la modalitat rebotet van ser Kike, Lluís i Sergio i els subcampions, Jordi i Oscar.

A continuació es va jugar la Partida de Festes d’escala i corda professional, amb entrada gratuïta, en què el trio de Diego, Javi i Carlos es va imposar 60 – 40 al de Marc, Hilari i Muedra II.

REGIDORIA DE FESTES * REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Esports.