PREN FORMA EL RECORREGUT DE LES ENTRADES DE BOUS DE SANT JAUME

Ondara, 14.07.24. Ja fa «oloreta» a Sant Jaume i això es nota als carrers. Les Festes Populars de Sant Jaume 2024 començaran aquest divendres 19 de juliol, i hui ja pren forma el recorregut de les entrades de bous, amb la col·locació de les barreres i les grades al recorregut, des del carrer Major passant per la Plaça del Convent i el pont del Prado, a on ja s’han muntat les grades perquè el públic puga veure les entrades de bous, amb una zona superior de graderia i inferior de «ratera». Una iniciativa que va començar en 2022 i que va ser tot un èxit per poder veure les entrades amb major seguretat. Junt a les grades (que s’han ubicat en la zona del pont del Prado, cap a Pintor Segrelles, de manera que el públic podrà presenciar des de aquesta corba pràcticament tot el recorregut des de l’accés a la plaça del Convent fins a la plaça de bous), també s’han col·locat les barreres que tanquen tot el circuit de les entrades de bous, fins l’últim tram, al carrer Pintor Segrelles.

Pel que fa al muntatge dels garitos, cal recordar que per a la zona Riu i O30 es podia muntar des d’ahir dilluns 15 de juliol; en la zona Carlos Arniches es podrà muntar a partir de migdia de hui dimarts 16 de juliol, i en la zona del Prado es podran muntar els garitos de les penyes a partir de migdia del dimecres 17 de juliol. Motiu pel qual es demana precaució en la circulació de vehicles.

Des de la Regidoria de Festes s’ha tornat a remarcar que degut a la sequera que estem patint, també a la comarca, es demana responsabilitat i col·laboració de tots els participants en les festes de Sant Jaume amb l’ús de l’aigua.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.