L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA JUGARÀ LES FINALS PROVINCIALS ABSOLUTES DE RASPALL EN LES CATEGORIES BENJAMÍ, ALEVÍ, CADET I JUVENIL

 

 

En Escala i corda, jugaran les finals absolutes provincials amb seguretat els benjamins i alevins; mentre cadets i infantils jugaran aquesta setmana les semifinals

Ondara, 06.05.19. Aquest cap de setmana (4 i 5 de maig), l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha viscut intenses jornades, amb la participació en les semifinals provincials dels JECV tant de raspall com d’escala i corda, en les que ha obtingut molt bons resultats.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, havia aconseguit classificar a cinc equips (benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil) per a les semifinals provincial de raspall, i en les partides disputades aquest dissabte, van guanyar els equips benjamí (contra Beniarbeig-Verger); aleví (contra Benissa); cadet (contra El Campello) i juvenil (contra Benissa). L’equip infantil va perdre contra Beniarbeig-Verger. D’aquesta forma, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha classificat 4 equips (benjamí, aleví, cadet i juvenil) per a les finals provincials absolutes dels JECV de raspall, que es disputaran aquest diumenge 12 de maig en El Verger. Tot un èxit per a l’escola d’Ondara, arribant a estar en la final absoluta en 4 categories. L’equip infantil també va fer una gran partida, i jugarà la final pel 3er lloc provincial.

cadetsd raspall alevins raspall

infantils raspallbenajmins raspall

Quant a la modalitat d’escala i corda, de moment, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ja ha classificat als equips benjamí i aleví, que ahir es van imposar als equips de Finestrat en les partides de semifinals provincials disputades al Trinquet Municipal d’Ondara, i jugaran les finals provincials absolutes d’escala i corda el dissabte 25 de maig. Els equips infantil i cadet d’Ondara disputaran aquesta setmana les semifinals provincials, per a poder arribar a la final.

alevins escala i corda benjamins escala i corda

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a tots els integrants de l’escola i als seus entrenadors pels magnífics resultats que estan aconseguint aquesta temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.