ONDARA CULMINA EL CURS D’ESPANYOL PER A DONES MARROQUINES ORGANITZAT PER LA REGIDORIA D’IGUALTAT

curs dones

Ondara, 22.06.18. Ahir es va celebrar al Col·legi Marjals d’Ondara la cloenda del curs d’espanyol per a dones marroquines que ha desenvolupat la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual. Un curs que ha sigut impartit a iniciativa de la Comissió d’Igualtat d’Ondara, amb l’objectiu de facilitar i fomentar la integració d’aquest col·lectiu.

Aquest curs ha sigut impartit per la professora Hammama Issad (que era professora d’institut al seu país, i es va oferir de forma voluntària per a impartir les classes) i s’ha desenvolupat des de març fins a juny, dos dies a la setmana, a les dependències del Col·legi Marjals.

Un total de 33 dones d’origen marroquí i residents a Ondara han participat en aquesta iniciativa. L’objectiu, segons ha destacat la Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, ha sigut el de “facilitar i fomentar la integració d’aquestes dones, per mitjà de l’aprenentatge de l’idioma, a fi que puguen moure-se amb normalitat en la nostra societat, en saber expressar-se amb major fluïdesa”. En el curs també han après nocions de valencià. Donat l’èxit aconseguit amb aquest curs, del que les participants han eixit molt satisfetes, la intenció és tornar a repetir aquest projecte, segons ha avançat Raquel Mengual.

En l’acte, les dones marroquines que han participat en aquesta iniciativa han volgut festejar la fi de curs portant especialitats gastronòmiques típiques del seu país, que han compartit amb les assistents.

menjar tipic curs (1)

Publicado en Actualitat, Cultura.