ONDARA POSA EN MARXA UN PARC INFANTIL AL POLIESPORTIU MUNICIPAL

 

Compta amb elements de joc infantils i ja està disponible per a les famílies usuàries del poliesportiu

Ondara, 20.02.18. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha impulsat la creació d’un parc al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara, amb la dotació d’una nova zona de jocs infantils que s’ha instal·lat en la zona verda entre la pista de futbet i les de bàsquet. El nou parc ja està operatiu i a disposició dels usuaris del poliesportiu, com han pogut comprovar aquest matí en la seua visita a la instal·lació l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner. La dotació d’aquest nou parc infantil havia sigut demandada per les famílies usuàries del poliesportiu.

visita parc poliesportiu (1) visita parc poliesportiu (2)

El parc ha sigut instal·lat després de condicionar prèviament la parcel·la i realitzar el complet tancament de la torre elèctrica annexa.

nou parc poliesportiu (2)

S’ha col·locat sòl de cautxú per a major confort en tot l’àrea infantil, i s’han posat elements de joc infantils (engrunsadores, balancí i tobogan amb caseta). Tota l’actuació ha sigut duta a terme per la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Ondara. Els elements de joc s’han reutilitzat després d’haver sigut preparats, reparats i pintats per al seu nou ús, a fi d’optimitzar els recursos materials de què disposa l’administració local. També s’han col·locat dos nous bancs.

nou parc poliesportiu (3) nou parc poliesportiu (1)

abans de les pbres del parc

Parcel·la abans de les obres d’instal·lació del parc infantil

 La creació del parc infantil ha sigut una de les actuacions incloses en les obres de manteniment i millora de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara, que s’han desenvolupat en el darrer any, amb l’objectiu de millorar de forma integral aquesta zona esportiva per a l’ús i gaudi dels seus usuaris.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.