ONDARA ELABORARÀ UN NOU REGLAMENT DE L’ESCOLETA INFANTIL MUNICIPAL PER A MILLORAR EL SERVEI

El nou document passarà per ple en el mes de febrer, i arreplegarà els suggeriments i aportacions de les famílies

Ondara, 09.01.18. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Educació, Mar Chesa; el Regidor delegat de PIMON (l’empresa municipal que gestiona l’Escoleta), Francesc Giner; el gerent de PIMON, Jordi Serra, i la directora de l’Escola Infantil Municipal d’Ondara, Núria Carrió, s’han reunit per a assentar les bases de la redacció del nou reglament de l’Escola Infantil Municipal d’Ondara, amb l’objectiu que siga aprovat de manera provisional en la sessió plenària de l’Ajuntament d’Ondara del pròxim mes de febrer.

reunio escoleta

El nou reglament permetrà adaptar el servei que es presta des de l’Escoleta Infantil Municipal d’Ondara a les actuals necessitats de les famílies usuàries. Per a això, es tindran en compte les aportacions i suggeriments de les famílies. Es podran realitzar aquestes aportacions per correu a la direcció de participació ciutadana (participacio@ondara.org); també a la direcció de l’Escoleta o als propis regidors per correu electrònic.

Amb la intenció de modernitzar el servei que es presta, i adaptar-ho al que els usuaris esperen d’aquest servei (l’Escoleta Infantil Municipal d’Ondara compta amb alumnat de 0 a 3 anys), des de l’Ajuntament d’Ondara s’elaborarà un nou reglament que vindrà a substituir i ampliar al què està vigent des de 2009. En el nou text es realitzaran adaptacions en qüestions com a calendari, horari, metodologia, o serveis que es presten en l’Escoleta. Sempre tenint en compte tant les aportacions que realitzen les famílies, com els resultats de les enquestes de satisfacció realitzades amb anterioritat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.