CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA 14 OCTUBRE 2017

 

 

ALEVÍ MASCULÍ B: ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 10 – 52 C.B. PEGO 06

El passat dissabte comença la competició per a l’equip aleví B d’Ondara front al Pego. El partit es platejava complicat des d’un principi, no obstant els nostres van eixir amb moltes ganes de jugar a bàsquet i a pesar de la diferencia física van fer un bon partit, arribant al resultat final de 10 – 52.

ALEVÍ MACULÍ A: DÉNIA BÀSQUET 52-68 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Primer partit de l’aleví masculí A després de proclamar-se campions de la Lliga Valenciana la setmana passada. Enfront el Dénia, equip sempre fet per a aspirar a tot, però els nostres eixiren a la pista a demostrar perquè són els campions d’Alacant. Dominaren el partit amb avantatges que per moments arribaren fins els 10 punts, per acabar al descans amb 6 punts per davant. Després del descans, els nostres eixiren definitivament a trencar el partit i amb dos quarts molt bons, l’avantatge pujava fins els 20 de diferència. L’últim quart, va ser un tràmit on els nostres degut al cansament baixaren un poc la intensitat però sense veure perillar en cap moment la victòria. En definitiva, començament de lliga en N2 molt bo, no sols pel resultat, sinó per les sensacions ofertes i la gran imatge que van donar pegant un colp a la taula i demostrant que aquest equip donarà molta guerra.

INFANTIL FEMENÍ PAIDOS ROIG 20-45 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Primer partit de la temporada regular que ens va portar a jugar front a Paidos. En aquest partit la feina defensiva de les ondarenques va ser el més destacat, ja que, l’encert anotador no va ser molt bo. Partit on les ondarenques van anar en tot moment per davant en el marcador realitzant una pressió a tota pista en la segona part que va tindre el seu fruit.

INFANTILS MASCULÍ: CB GENOVÉS 56-61 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Primer desplaçament de la temporada a Genovés dels infantils per enfrontar-se a un equip sense massa referències, però que de segur que no anava a ser fàcil degut a l’entitat del rival. Els nostres començaren dominant el partit tot i que les diferències en el marcador no eren massa grans arribant al descans amb 4 punts d’avantatge. Aquest temps de descans no els va sentar massa bé als ondarencs, fent un quart bastant roín amb poques idees i massa precipitació en atac, fent que l’equip rival arribara a ficar-se un punt per dalt. La reacció no tardà en arribar per part els nostres fent un parcial de 0-12 en el següent quart i arribant al màxim avantatge del partit de +17 i demostrant que volien la victòria, tot i que el darrer quart, degut al cansament i la reacció de l’equip rival, va fer que els de Genovés retallaren la diferència, però finalment la victòria fou per als d’Ondara. Bon començament de lliga en N2 i prenent nota que serà una lliga molt competitiva degut al nivell de tots els equips.

CADET MASCULÍ: SALOM ASSESSORS C.B. OLIVA 62 – 40 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

L’equip ondarenc va disputar el seu primer partit de lliga front a un Oliva que venia tocat de la primera jornada. Els locals apretaren tot el partit amb una defensa individual i aconseguiren furtar balons amb la pressió durant la primera part del partit. Els nostres no van saber reaccionar i baixaren la intensitat, l’actitud i la falta de ganes, que provocà errades en atac i una diferència en el marcador de 42 a 13 al descans. La segona part va ser diferent, ja que els jugadors s’espavilaren després de la xarrada en el vestuari i començaren el 3r quart amb un parcial a favor de 0 – 12. A partir d’ací s’aconseguí remuntar fins a col·locar-se a 12 punts de diferència, però la falta de físic provocà que els Olivencs remataren el resultat final de 62 – 40.

JUNIOR FEMENÍ: CB IFACH CALPE BLANCO 53 – 35 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El dissabte les nostres jugadores es desplaçaren fins Calp per disputar el segon partit de lliga. El Calp, sempre un rival dur i complicat, va començar el partit amb molta força, no obstant les nostres ho van afrontar amb un bon joc d’equip. Llàstima que per falta d’encert de cara a cistella al contrari que l’equip rival, les nostres acabaren perdent el partit amb un contundent marcador de 53 – 35.

JUNIOR : EEM EL VERGER 13 – 54 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

Gran debut de lliga en un bon derbi. Els locals s’estrenaren en competició amb un equip mixt format per jugadors/es infantils i cadets. Els nostres anaren al complet i a per totes en una pista difícil. El partit va estar controlar pels ondarencs en tot moment i en el 3r quart tancaren acta amb una diferència de 40 punts. Així i tot, tots dos equips seguirem participant en un partit net, on es treballaren diferents aspectes tàctics per part del dos equips. Els nouvinguts de l’equip d’Ondara no deceberen en el rendiment i realitzaren un excel·lent partit, al nivell que ja té este equip.

Publicado en Esports.