L’AUDITORI D’ONDARA ACOLLIRÀ EL 10 DE SETEMBRE EL CONCERT D’ESTRENA DE LA UNIVERSAL CHAMBER ORCHESTRA

Els melòmans podran gaudir de la millor música de cine en un espectacular concert de cambra

Ondara, 21.07.16. L’Auditori Municipal d’Ondara serà l’escenari d’un esdeveniment únic: l’estrena absoluta de la Universal Chamber Orchestra, que oferirà un espectacular concert de cambra amb la millor música de cine. La cita musical tindrà lloc el dissabte 10 de setembre i hui ha estat presentada a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de la Regidora de Cultura, Raquel Mengual; el Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, el director de la Universal Chamber Orchestra, José Martínez Colomina, i els representants d’AljubMusic, (Associació promotora del concert), Emilio Sentí i el músic Javier Gil Pérez.

Des de l’organització s’ha agraït a l’Ajuntament d’Ondara el suport per a poder presentar a l’Auditori Municipal aquest concert de cambra, que s’oferirà en dues sessions: el dissabte 10 de setembre a les 20:30 hores i a les 22:30 hores, a fi que puga ser presenciat pel major públic possible.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha destacat l’interès d’aquesta iniciativa per a promocionar Ondara i la comarca en l’àmbit cultural, i ha qualificat el concert de “regal sensorial increïble”, afirmant que “es tracta d’un espectacle magnífic”, i que, després d’haver-ho presenciat, volia que s’oferira a Ondara. Raquel Mengual ha animat a tota la ciutadania a què acudisca a presenciar aquest concert el 10 de setembre. El Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, ha destacat que des de les Regidories de Cultura i Promoció econòmica “es posarà a disposició del poble d’Ondara un espectacle fantàstic, que es mereix el nostre poble”, de la mà d’AljubMusic, “una associació cultural 100% valenciana que potencia als músics de la nostra terra”.

L’associació AljubMusic va sorgir arran del col·lectiu Esperit Marina Alta amb l’objectiu de potenciar la música i els músics de la comarca i gestionar espectacles musicals de gran qualitat. Així va nàixer la Universal Synphony Orchestra, que porta dos anys actuant en els millors auditoris nacionals amb un espectacular muntatge i més de 60 músics (en auditoris amb un mínim de 1.500 places); i ara naix la nova Universal Chamber Orchestra, una versió més reduïda de l’anterior, amb 30 músics professionals de corda, percussió i piano, l’objectiu de la qual és oferir aquest espectacle musical en auditoris amb menor nombre de places, com és el d’Ondara (amb capacitat de 400 localitats). El projecte de la Universal Chamber Orchestra s’ha gestat en i des d’Ondara, com ha confirmat el director de l’orquestra, José Martínez Colomina, per mitjà d’Emilio Sentí i Javier Gil (ambdós veïns d’Ondara).

La Universal Chamber Orchestra està composta per músics de la Universal Synphony Orchestra que oferiran a Ondara, en l’estrena d’aquesta orquestra, la millor música de cine en un concert de cambra, amb més de 15 bandes sonores en un format completament diferent: Memorias de una Geisha, Juego de Tronos, Regreso al Futuro, Alicia en el País de las Maravillas, Los Juegos del Hambre, The Avengers, Star Trek i molts temes més. Hi haurà temes clàssics com la Pantera Rosa, James Bond o El Padrino, i altres més nous com a Crepúsculo o Avatar. En definitiva, un repàs per la millor música de cine dels últims 60 anys, segons ha detallat el director, qui ha concretat que els músics de la Universal Chamber Orchestra són tots de la Comunitat Valenciana.

Les entrades per al concert estan ja a la venda per Internet en www.entradasuniversal.com, i pròximament es posaran també en venda a la Casa de Cultura d’Ondara ( preus entre 12 i 15 euros). https://www.entradasuniversal.com

El concert de la Universal Chamber Orchestra serà un primer pas per a estudiar si més avant és possible portar a Ondara l’orquestra gran, la Universal Synphony Orchestra (que compta amb un espectacular muntatge incloent pantalla gegant i imatges de pel·lícules), a l’emplaçament adequat com seria la Plaça de Bous d’Ondara, segons ha avançat Javier Gil Pérez.

presentacio concert universal (2)

Publicado en Actualitat, Cultura.