ONDARA MILLORA EL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC DEL COL·LEGI SANCHIS GUARNER I GARANTEIX EL SERVEI AL CENTRE ESCOLAR

Ondara, 24.01.22. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Manteniment d’Infraestructures (dirigida per Miguel Gomis) està executant unes obres per a millorar el subministrament elèctric del Col·legi Sanchis Guarner. Concretament, s’està executant una línia soterrada de baixa tensió elèctrica, amb la que es garantirà el correcte subministrament del centre escolar.

Les obres compten amb un pressupost de 10,189.65 euros (provinents de fons del propi Ajuntament) que es van iniciar a principi de la setmana passada, tenen com a objectiu modernitzar i millorar les línies que arriben al col·legi, per tal de proporcionar i garantir un servei elèctric de qualitat al centre educatiu comptant amb totes les mesures de seguretat necessàries. La renovació de la línia elèctrica dotarà al CEIP Sanchis Guarner d’un proveïment elèctric que reforçarà significativament l’assegurament del servei elèctric del centre. Tanmateix, aquestes instal·lacions tindran un efecte positiu a llarg termini per al futur Pla Edificant del Col·legi Sanchis Guarner que ja està en marxa en la seua segona Fase.

Les obres tenen un termini d’execució de tres setmanes i s’estan realitzant segons el planificat, causant les menor molèsties possibles per als veïns i veïnes del municipi. L’encreuament d’entrada al carrer Lepanto, que dóna accés a la porta principal del centre escolar, s’asfaltarà tan prompte com siga possible de forma que l’accés al col·legi no es veja afectat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.