EL CENTRE DE TRANSFUSIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA AGRAEIX ALS COL·LABORADORS I DONANTS LA SEUA PARTICIPACIÓ EN LA DONACIÓ DE SANG REALITZADA A ONDARA EL 20 DE DESEMBRE I ANUNCIA LA PRÒXIMA PER AL 3 DE GENER 2022

La donació de sang Nadal Solidari aconsegueix 31 donacions

Ondara, 23.12.21. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana han volgut agrair a col·laboradors i donants l’ajuda prestada en la passada campanya de donació de sang Nadal Solidari del passat dilluns 20 de desembre de 2021 a Ondara, per a aconseguir les unitats de sang necessàries i poder abastir als hospitals de la província.

La jornada es va celebrar al Centre Social Trini Reyes d’Ondara amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara. En total es van presentar 32 persones per a donar sang, el que va culminar amb 31 donacions realitzades, totes elles de donants habituals. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat a Alacant, han volgut traslladar el seu agraïment a Ondara pel suport a la donació de sang en aquests moments.

La pròxima donació prevista a Ondara està programada per al dilluns 3 de gener de 2022 de 17 a 20:30h al Centre Social Trini Reyes d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.