EL CENTRE DE TRANSFUSIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA AGRAEIX ALS COL·LABORADORS I DONANTS LA SEUA PARTICIPACIÓ EN LA DONACIÓ DE SANG REALITZADA A ONDARA AHIR 4 DE GENER

La primera donació de sang de l’any 2021 a Ondara aconsegueix unes xifres de 28 donants presentats, 27 donacions i 3 donants nous

Ondara, 05.01.21. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana han volgut agrair a col·laboradors i donants l’ajuda prestada en la passada campanya de donació de sang d’ahir dilluns 4 de gener de 2021 a Ondara, (que va ser la primera donació de l’any 2021 a aquesta població) per a aconseguir les unitats de sang necessàries i poder abastir als hospitals de la província.

La jornada es va celebrar al Centre Social Trini Reyes d’Ondara amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara. En total es van presentar 28 persones per a donar sang, el que va culminar amb 27 donacions realitzades, totes elles de donants habituals a excepció de tres donants nous.

Des del Centre de Transfusió de la Comunitat a Alacant, han volgut traslladar el seu agraïment pel gran suport a la donació de sang en aquests moments.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.