Nota de premsa PP Ondara : El Partit Popular d’Ondara torna a col·laborar amb Caritas

*Nota de premsa PP Ondara*

El Partit Popular d’Ondara torna a col·laborar amb CARITAS. Han comprat llet per a proveir a 30 famílies. El portaveu del partit popular, Àlex Hernández, ha declarat que l’associació es troba en un moment molt crític, són moltes les famílies que necessiten ajuda i ara amb la pandèmia s’ha incrementat la demanda. “Espere que el nostre acte servisca d’exemple per a tota persona o col·lectiu que puga ajudar, tota ajuda és poca en aquests moments”.

El Partido Popular de Ondara vuelve a colaborar con CARITAS. Han comprado leche para abastecer a 30 familias. El portavoz del partido popular, Àlex Hernández, ha declarado que la asociación se encuentra en un momento muy crítico, son muchas las familias que necesitan ayuda y ahora con la pandemia se ha incrementado la demanda. “Espero que nuestro acto sirva de ejemplo para toda persona o colectivo que pueda ayudar, toda ayuda es poca en estos momentos”.

*Nota de premsa PP Ondara*

Publicado en Actualitat, Política.