ONDARA SOL·LICITA UNA SUBVENCIÓ A LA CONSELLERIA PER A EXECUTAR LES OBRES D’ADEQUACIÓ, CONSERVACIÓ I MANTENIMENT DEL’ANTIC MOLÍ COVÍ PER VALOR DE 54.000 EUROS

Ondara, 23.06.20. L’Ajuntament d’Ondara ha aprovat en la Junta de Govern Local del 15 de juny el Projecte per a la realització de les Obres denominades «Obres adequació, conservació i manteniment de l’antic Molí Coví d’Ondara», ubicat en Partida Vinyals, amb un pressupost de 54.521,35 euros; així com ha aprovat també sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport que subvencione la quantitat màxima possible del projecte, basant-se en la seua resolució de 21 de maig 2020, per la qual es convoquen per al 2020 subvencions per a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana, publicades en Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOGV núm. 8.821 de 27/05/2020) .

Cal recordar que el passat 29 de maig, l’Ajuntament d’Ondara va signar davant de notari l’adquisició amb la propietat del Molí Coví, que ja ha passat a ser part del patrimoni municipal, després de 3 anys de tramitacions (va ser en 2017 quan es va arribar a l’acord amb els propietaris).

Després de diverses gestions i modificacions, en el ple del passat 30 d’abril de 2020 es va aprovar la continuïtat en l’adquisició del Molí Coví per a ratificar i seguir endavant amb l’adquisició del Molí Coví, amb la superfície resultant després de la delimitació amb la CHJ i la Diputació Provincial d’Alacant, amb un preu acordat de 21.000 euros. Ara, l’Ajuntament aprova el projecte d’adequació de l’immoble i sol·licita ajuda autonòmica per a poder posar en valor aquesta propietat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.