RÀDIO LA VEU D’ONDARA CONSOLIDA LA SEUA PROGRAMACIÓ PARTICIPATIVA EN LA SEGONA TEMPORADA

Ràdio La Veu d’Ondara (107.4 FM) consolida la seua programació participativa per a la nova temporada. A partir d’aquests dies tornaran a emetre’s tots els programes que ja van tindre presència la temporada passada, com ara Ondara Activa, Ondara: Història del Nostre Poble, Taula de Convidats, Ondara Esport Viu, Bon Profit, Nació Musical o Cuida’t amb Nosaltres, així com els programes Pilota al Dia, Més Que Paraules, Els Arrossos de Maria, Xebiqueries o La Cosa Nostra que feien i seguiran un grup de col.laboradors i col.laboradores d’Ondara, com són Toni Albert, Juana Peris, María Pérez, alumnes i professors i professores de l’IES Xebic o Vale Pons.

Per a la nova temporada s’han sumat nous programes. Podem destacar Ondarencs pel Món, La Policia Local d’Ondara Informa, L’Ajuntament Informa, El Rincón Andaluz (realitzat per Rebeca Carmona), Fem Història (realitzat per Paco Sánchez), La Vida Que Quiero (realitzat per Àngels Oliver i Damián Jaimovich) o La Veu Violeta (realitzat per la Comissió d’Igualtat d’Ondara).

Una de les novetats és la incorporació de programes d’altres emissores municipals que formen part de la XEMV (Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes) on està integrada Ràdio La Veu d’Ondara. Seran programes dedicats a Internet, música, viatges o literatura.

El Consell d’Administració de PIMON, empresa que gestiona Ràdio La Veu d’Ondara, va aprovar ahir per unanimitat la graella per a la nova temporada. El Pla de Comunicació de l’Ajuntament d’Ondara estableix que aquest Consell es reunirà cada any per aprovar la graella de la nova temporada.

ONDARA APROVA EN PLE LA PROPOSTA DE L’ASSOCIACIÓ OCELL PER A ESTUDIAR QUE EDIFICIS MUNICIPALS PORTEN EL NOM DE FILLS I FILLES DEL POBLE

ple a favor equip governple contra PP

Es van aprovar per unanimitat les mocions per a la protecció de la infància víctima de la violència, i d’adhesió al pacte valencià contra la violència de gènere; mentre que la moció sobre el nou model de finançament autonòmic no va comptar amb el suport del PP

Ondara, 27.09.17. Ondara va celebrar anit el ple ordinari corresponent al mes de setembre amb un extens ordre del dia, en el que es van abordar diverses mocions d’interès. D’una banda, al ple va ser aprovada, amb els vots a favor de l’Equip de govern (PSPV-Compromís) i en contra del PP, la proposta de reconeixement en el nomenament d’espais municipals a fills i filles del poble, a proposta de l’Associació Cultural Ocell. En la dita proposta se sol·licita a l’Ajuntament que «estudie la possibilitat d’incorporar a la quotidianitat de la vida diària els noms d’eixos fills i filles d’Ondara, lligant-los a edificis amb un ús que tinga un cert paral·lelisme amb la seua activitat professional o aquella que els va fer mereixedors d’eixe reconeixement i, de passada, eliminar la fredor i la nul·la identificació amb el poble de noms com Casa de Cultura, Auditori Municipal, Centre Social, Trinquet Municipal, etc. que poden ser comuns i habituals en molts pobles. A més, es poden instal·lar a l’interior dels edificis fotos o material gràfic de la persona que els dóna nom i facilitaríem el coneixement del seu treball».

Les propostes van ser: Auditori: Valerià Gil (Tenor nascut a Pamis, que va desenvolupar tota la seua carrera als Estats Units, on va morir); Casa Cultura: Miquel Vaquer (Pintor nascut a Ondara, format a València i Paris, que va tindre un gran reconeixement a València); Escoleta Municipal: Joaquima Gavilà (Sens dubte la mestra més valorada d’Ondara i a Ondara); Centre Social: Trini Reyes (Nascuda a Nova York i filla d’ondarencs, va ser una ballarina de gran reconeixement als Estats Units, Cuba i Puerto Rico, sobre tot; encara viu); Prado: Espai Lluís Bru (Nascut a Ondara, d’origen de València, i mort a Barcelona; considerat com un dels millors mosaïcistes del modernisme català, és autor dels mosaics del Palau de la Música Catalana i de l’Hospital de Sant Pau, obres Patrimoni de la Humanitat per la Unesco); Trinquet: Peris d’Ondara (Pilotari ondarenc que va ser un dels fixes del Trinquet Pelayo de València).

La moció va ser votada en contra pel PP. El seu portaveu, Javier Lozano, va demanar més temps perquè aquesta proposta poguera comptar “amb la participació de més col·lectius, associacions i partits, i poder portar-la més avant al ple per unanimitat”, insistint en el fet que els pareixia bé que es presentara per part d’Ocell però que “això no lleva que creguem que fa falta la participació ciutadana”. L’Alcalde, José Ramiro, va indicar que ja havia eixit de la participació ciutadana i que amb aquesta moció volien “sumar”. Finalment la moció va eixir avant amb els vots a favor de PSPV i Compromís. Posteriorment, en el torn d’intervenció del públic, el president de l’Associació Ocell, Vicent Ortuño, va mostrar la seua decepció pel vot contrari del Partit Popular, i va insistir en el fet que la moció es va presentar per registre d’entrada a l’Ajuntament, perquè no fóra presentada al ple per un grup polític.

vicent ortuño ocell pleple javier lozano

D’altra banda, es va aprovar per unanimitat la moció per a la protecció de la infància víctima de la violència, que va ser llegida per la Regidora d’Educació, Mar Chesa. L’Ajuntament d’Ondara va manifestar la seua voluntat de participar i implicar-se en totes aquelles accions que s’impulsen des de la Generalitat Valenciana per a la protecció de la infància víctima de violència i d’impulsar en l’àmbit local la creació d’un òrgan consultiu, de seguiment i coordinació de la situació i problemàtica derivada en el municipi relacionada amb violència i la infància i de les actuacions que es planifiquen.

ple mar chesa

Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat, així com també la moció de la Comissió d’Igualtat d’adhesió al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista (que va ser llegida per la Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual), a fi que l’Ajuntament d’Ondara recolze aquest pacte, li done difusió en els mitjans públics municipals i acorde noves accions. El dit pacte va ser signat el 18 de setembre; un document impulsat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que suposa el primer acord nacional en la matèria abastit per consens.

Al ple es va aprovar, amb els vots a favor de l’Equip de Govern (PSPV-Compromís) i en contra del PP, la moció per a instar el Govern d’Espanya a acordar un nou finançament autonòmic en 2017 i garantir les inversions necessàries per a la Comunitat Valenciana, incloent-hi que l’Ajuntament d’Ondara s’adherisca al decàleg presentat pel President de la Generalitat al President del Govern d’Espanya, adherint-se al manifest per un finançament just redactat per la Generalitat, i instant el Govern d’Espanya que destine als Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 el percentatge d’inversions equivalent al pes poblacional de la Comunitat Valenciana en el conjunt d’Espanya, per a permetre, per exemple, l’arribada del Tren a la comarca, segons va indicar l’Alcalde José Ramiro. En aquest cas, el Regidor del PP, Isidro Catalán, va expressar la lleialtat institucional del seu partit “que recolza al President en la demanda del canvi del model de finançament” i va proposar, sense èxit, la retirada de la moció i la seua substitució per una declaració institucional de l’Ajuntament.

ple alcalde i ppple isidro catalan

El ple també va abordar dues mocions presentades pel grup municipal del PP; una de rebuig de la implantació de la taxa turística a la Comunitat Valenciana i una altra sobre Estat de Dret a Catalunya. En el primer cas, s’instava al Consell a no implantar una taxa turística a la Comunitat Valenciana “pels seus efectes desfavorables per al turisme i per la fèrria oposició a la mateixa del sector”, entre altres arguments. L’Alcalde d’Ondara va demanar que la moció es quedara sobre la taula pel fet que la proposta sobre la taxa turística encara s’està debatent a Les Corts, advocant perquè aquesta moció es presentara més avant, però el portaveu popular Javier Lozano va matisar que «s’ha de fer ja una oposició total a aquesta taxa». La votació va ser rebutjada, amb els vots a favor del PP i en contra de l’Equip de Govern (PSPV-Compromís).

En el cas de l’Estat de Dret de Catalunya, després de la moció exposada pel PP, el portaveu del PSPV, Francesc Giner, va indicar que acceptarien la moció amb una sèrie d’esmenes.

ple xisco giner 2

Després d’una recessió per a estudiar les esmenes proposades pel PSPV, des del PP es va optar per retirar finalment la moció i no votar-la “en tractar-se d’un tema sensible” i expressant la seua voluntat de no voler enfrontar-se en el ple municipal per aquest assumpte.

En matèria de planejament es va aprovar per unanimitat de forma provisional la modificació puntal del Pla Parcial Marjals 5, 6 i 7 per a adaptar la regulació dels usos detallats compatibles en la Zona Industrial Tipus A del Sector. També es va ratificar per unanimitat l’acord de la Junta de Govern Local per a l’obra denominada “Obres Renovació de camins sud de Tossals (camí Tossals i Camí carretera)” per valor de 46.563,51 euros emmarcada en les Ajudes per a inversions financerament sostenibles, anualitat 2017 de la Diputació Provincial d’Alacant. El ple també va aprovar per unanimitat l’adhesió al projecte GEISER/ORVE (Oficina de registre virtual).

L’EQUIP ALEVÍ DEL LLEVANT GUANYA EL VIII TORNEIG DE FUTBOL “VILA d’ONDARA” 2017

Gran èxit d’assistència i organització en el Torneig, que va comptar amb la participació de deu equips de categoria aleví

torneig futbol (3)torneig futbol (2)

Ondara, 28.09.17. El camp de futbol del poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara va ser l’escenari dissabte passat 23 de setembre del vuitè Torneig de Futbol Vila d’Ondara 2017, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de l’escola de futbol; i dels tècnics i jugadors de l’escola, que van ajudar en tot el procés logístic. Un torneig que va ser tot un èxit de participació i d’organització. La jornada es va celebrar al mig d’un ambient festiu, des de les 10 fins a les 20 hores.

torneig futbol (1)

Un total de deu equips de categoria aleví de primer any van participar en aquesta trobada esportiva: Hèrcules, Dénia, El Verger, Ondara (que va participar amb dos equips, B i C), Teulada, Llevant, València, Vila-real, i Alcoiano. El torneig va comptar amb la presència dels entrenadors dels distints clubs; monitors esportius i col·laboradors.

El gran campió va ser el Llevant, en un partit molt disputat contra el València que va haver de decidir-se en la tanda de penals (emocionant fins al final). El tercer lloc se’l va endur el Dénia, que va disputar aquesta plaça amb l’Hèrcules (4t). El Vila-real i l’Alcoià van quedar en 5a i 6a posició després d’un partit molt competit. La resta de posicions es van disputar a penals, quedant 7è Teulada, 8è l’equip Ondara B, 9è El Verger i 10è l’Ondara C.

1er Llevant2on Valencia

3er Denia4t Hercules

5e Vilarreal6e Alcoiano

7 Teulada8e OndaraB

9 El Verger10 Ondara C

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports Mar Chesa, van lliurar els trofeus en finalitzar el torneig. Mar Chesa va destacar la gran participació registrada, així com la bona organització de l’esdeveniment, i va aprofitar per a agrair la seua ajuda als col·laboradors, monitors i coordinadors, i així com el paper desencolupat per part de les mares i pares dels alumnes de l’Escola de Futbol Municipal a l’hora d’organitzar aquest torneig que s’ha convertit ja en tot un referent dins de la seua categoria, i especialment la important labor del Coordinador de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, Vicent Moncho.

Des de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara s’ha volgut destacar el suport dels patrocinadors i de l’Ajuntament a través de la Regidoria d’Esports, sense els que seria impossible poder celebrar una competició d’aquest nivell i donar l’oportunitat als jugadors de l’Escola d’Ondara d’enfrontar-se a equips d’aquest nivell.

AHIR ES VA CELEBRAR A ONDARA LA “TROBADA d’ASSOCIACIONS PER LA IGUALTAT DE GÈNERE”

Ondara, 28.09.17. Ahir es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara la Trobada d’Associacions per la Igualtat de Gènere organitzada per l’àrea de Família i Ciutadania a través del Departament d’Igualtat de la Diputació Provincial d’Alacant. Segons ha indicat la Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual, va ser una trobada molt fructífera a què van assistir representants d’associacions locals i comarcals que treballen en l’àmbit social i de la igualtat. L’objectiu de la jornada era acostar les polítiques d’igualtat de gènere al moviment associatiu de la província.

A la Trobada realitzada ahir a Ondara es va explicar a les assistents la metodologia que se segueix per a concedir subvencions en matèria d’igualtat, dirigides a associacions i organismes. Es van oferir les ponències: “Les polítiques d’igualtat de gènere de les Administracions Públiques: La Diputació d’Alacant”, i “Metodologia i presentació de projectes en matèria d’igualtat de gènere per a l’obtenció de subvencions públiques”.

trobada igualtat ondara (3) trobada igualtat ondara (2)

La jornada va comptar amb les explicacions a càrrec de la Cap de Servei d’Igualtat de la Diputació Provincial d’Alacant, Elvira Tarruella; i de Paloma Jerez, Tècnica d’Igualtat (àrea família i ciutadania Diputació d’Alacant).

CONTINUEN ELS TREBALLS DE MILLORA INTEGRAL EN ELS PINS

S’estan podant i sanejant els pins que es trobaven en condicions perilloses

pins aulari (2) pins aulari (3)

Ondara, 28.09.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública, està realitzant diverses actuacions de millora en l’àrea dels Pins i l’entorn de l’Aulari de Música, emmarcades en el Pla de Manteniment d’Edificis Municipals de l’Ajuntament d’Ondara. Aquesta setmana, les actuacions estan consistint en la neteja, sanejament i poda dels pins que es trobaven en condicions perilloses, bé perquè pogueren caure a causa del seu estat, o perquè les seues branques arribaven a la teulada de l’Aulari causant goteres i altres problemes, segons ha explicat el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner.

Aquestes actuacions s’engloben dins dels treballs de manteniment de tot l’àrea. L’objectiu final de la millora integral és crear una zona enjardinada oberta al públic en el centre del poble per al gaudi de la ciutadania, amb un horari d’obertura, i amb el tancament mitjançant una tanca perimetral de la zona de l’arbratge, en la que més avant es crearà un jardí amb espècies autòctones.

Pròximament, els treballs inclouran la millora dels marges, la neteja de l’entorn i l’arreglament exterior de l’immoble de l’Aulari. També es dotarà d’una nova il·luminació, adequada a l’àrea enjardinada, i es col·locarà mobiliari urbà de jardí en aquesta zona verda municipal.

Quan finalitzen els treballs, s’establirà un horari d’obertura de la zona arborada dels Pins per a evitar els actes de vandalisme.

PRIMERA TROBADA INSTITUCIONAL DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT I L’ALCALDE D’ONDARA

José Ramiro va plantejar a Ximo Puig la voluntat de l’Ajuntament de trobar un espai per a jóvens, sol·licitant per a això l’ajuda autonòmica; i va abordar la creació de l’accés directe des del Camí de la Mar d’Ondara fins la carretera de les Marines

Ondara, 27.09.17. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, va acudir divendres passat al Palau de la Generalitat, en la que va suposar la seua primera visita institucional al President del Consell, Ximo Puig, en l’actual legislatura. En la trobada també va participar el Regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Ondara, Francesc Giner. Es va tractar d’una reunió de treball en què els representants de l’Ajuntament d’Ondara van plantejar al President diversos temes d’interès per al municipi, per als que van sol·licitar la col·laboració de la Generalitat. Segons ha confirmat José Ramiro, Ximo Puig va expressar la seua voluntat d’estudiar les diverses propostes realitzades per l’Ajuntament d’Ondara; gest que va ser agraït per Ramiro, el qual ha valorat la implicació del President davant dels plantejaments realitzats per l’administració local.

03 Alcalde Ondara - President Generalitat (2)

Entre els assumptes plantejats pel primer edil d’Ondara al President, es troba la voluntat manifesta del consistori de comptar amb un espai per als joves de la localitat, en el que poder oferir una zona d’oci juvenil, i aplicar les polítiques de joventut impulsades per l’Ajuntament (que ara compta amb dotació pressupostària en l’àrea de joventut, així com amb personal per mitjà del programa Avalem Joves Plus). Aconseguir un centre cívic juvenil és una de les prioritats de l’Equip de Govern, a la qual cosa el President va considerar que era una bona iniciativa i que s’estudiarien les possibilitats de finançament.

Entre altres temes abordats en la visita, l’Alcalde va explicar al President la situació en què es troba la creació de l’accés directe des del Camí de la Mar d’Ondara fins la carretera de les Marines. Un projecte que sorgeix del conveni entre administracions. Respecte d’això, després del plantejament efectuat per l’Ajuntament d’Ondara, Ximo Puig va instar a les administracions locals de Dénia i Ondara a treballar per actualitzar el conveni per a convertir aquest accés directe en una realitat.

L’Ajuntament també va plantejar la necessitat de millorar els accessos existents a l’institut en el Camí de la Mar, amb l’objectiu de comptar amb la implicació econòmica de la Generalitat en el finançament d’aquesta millora d’infraestructures.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es va aprofitar per a explicar-li al President les necessitats de l’empresa municipal SINMA (encarregada del servei d’arreplegada de fem i neteja viària) per a renovar els seus vehicles (amb l’objectiu invertir en renovació en compte de en reparació dels camions existents). Per a això, s’abordarà amb l’Institut Valencià de Finançament les opcions de préstecs. També es va plantejar, en un altre orde d’assumptes relacionats amb el finançament, que l’IVF alleuge els problemes de liquiditat de la Residència de la Tercera Edat Mare de Déu de la Soledat, avançant els fons necessaris per a fer front als pagaments, i rebent posteriorment l’IVF de forma directa les ajudes econòmiques que s’atorguen a la Residència.

En altres assumptes abordats en la reunió, es va parlar de la liberalització de l’AP7. Segons ha explicat l’Alcalde, el President Ximo Puig va expressar el seu compromís de treballar perquè el Ministeri de Foment no renove la concessió en 2019 (data en què conclou el termini de concessió).

Respecte al tema del deute municipal, des de l’administració local es va exposar la problemàtica existent per la vinculació a les arques municipals dels anteriors convenis urbanístics. Finalment, l’Alcalde d’Ondara va voler agrair al President la reclamació del nou model de finançament autonòmic al Govern d’Espanya.

03 Alcalde Ondara - President Generalitat (1)

L’ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA AL XIé TRIATLÓ DE XÀBIA 2017

IMG-20170924-WA0019 IMG-20170924-WA0041

 

**Crònica enviada per l’Ondara Tri-Esport**

L’ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA AL XIé TRIATLÓ DE XÀBIA 2017

El passat 24 de setembre l’Ondara Tri-Esport va participar al XIé Triatló de Xàbia. L’esdeveniment, organitzat pel C.A Llebeig amb la col·laboració de Gurugú i Xabia’s-bikers, va ser seu de l’última prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2017, per la qual cosa es va poder gaudir de la competició d’alt nivell amb triatletes èlit nacionals i internacionals amb vora 700 triatletes inscrits. Així mateix, E. Aguayo del Club Moncada Avant (actual subcampió del Iron Man de Lanzarote), V. Benages del C.T. Huracán Cultbikes i Diego Robles també del Moncada Avant, tots tres fent podi respectivament. En fémines destacar a Claudia Montagut del C.E.A. Bétera, Cristina Roselló del Laboratorios i Sandra Piera també del Bétera, totes tres completant el podi femení respectivament. Una amalgama de triatletes de prestigi que feren del triatló de Xàbia com un esdeveniment consolidat en el terreny nacional i dins de la Comunitat Valenciana.

La prova, que va començar a les 8 del matí amb un minut de silenci en memòria d’Edu Monfort i la resta de companys víctimes de tràfic el passat mes de maig, acollia dos modalitats. La distància Olímpica amb 1500 metres de natació, 36 km bicicleta i 10 km carrera a peu; i la distància Sprint amb 750 metres de natació, 18km en bicicleta i, finalment, 5 km de carrera a peu.

Pel que a la participació del Club de l’Ondara Tri-Esport van ser Jorge Llàcer, Sergio Torres i Toni Domènech a l’Olímpic Lliga de Clubs Caixa Popular, fent una actuació més que destacable, amb 1h 57minuts (27na posició), 1h 58 minuts (33na posició i 4t veterà 1) i 2 h 4 minuts (91na posició). També es va disputar en una segona eixida l’Olímpic Open de caràcter popular on van participar Juan Àngel Carrió amb 2 hores 20 minuts i Francisco Vives. Destacar la participació i debut en distància Olímpica de Pilar Pérez en la secció femenina del club Ondara Tri-Esport amb 2 hores 58 minuts.

Respecte a l’Sprint van participar Òscar Fornés amb una 1h 7 minuts (posició 14na), seguit d’Iñaki Català (82é) amb una 1h 17 minuts, Pau Gasquet amb 1h 22.

En definitiva, un esdeveniment de caire esportiu, on el triatló, que acull tres disciplines esportives, cobra cada vegada més protagonisme a la comarca i al nostre territori. D’aquesta manera, el Club Ondara Tri-Esport que durant aquest estiu ha participat en distints triatlons com ara la prova de la Copa Espanya de Mitja Distància al triatló de València, el consolidat Triatló d’Antella, Triatló d’Anna, Triatló de Burriana, Triatló de València també Copa d’Espanya en modalitat Olímpica, al Degà de la Comunitat Valenciana el Triatló d’Oliva No Drafting i ara el de Xàbia. Es consolida així el club ondarenc de triatló com una referència a la Comarca de La Marina Alta i dins del panorama autonòmic en el Triatló.

**Crònica enviada per l’Ondara Tri-Esport**

LA UdP D’ONDARA ACONSEGUEIX UNA SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ PER A EQUIPAMENT DE 955 EUROS

Amb l’ajuda econòmica s’ha adquirit un televisor per a la celebració del bingo al Centre Social

La Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara (UdP) ha tramitat i aconseguit una subvenció per valor de 955 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, dins de les ajudes destinades a equipament.

upd subv dipu (1) upd subv dipu (3)

Segons ha informat el president de la UdP d’Ondara, José Antonio Fornés, l’ajuda rebuda ha sigut destinada a la compra d’un televisor i una impressora per a aquesta associació. El televisor està sent utilitzat per a la celebració del bingo, que la UdP organitza tots els dissabtes de 16:30 a 19:30 hores al Centre Social d’Ondara.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

EL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA COMENÇA LA TEMPORADA AMB NOVA GESTIÓ

trinquet ondara nova gestio (1)

Obrirà totes les vesprades, hi haurà servei de bar, partides d’aficionats i, un dissabte al mes, partida professional

Ondara, 26.09.17. El Trinquet Municipal d’Ondara comença una nova etapa, després de l’adjudicació de la gestió de les seues instal·lacions per part de l’Ajuntament a la veïna d’Ondara, Paqui Soler.

Per a aquesta nova temporada 2017-2018, el Trinquet Municipal d’Ondara estarà obert tots els dies de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i els dissabtes tot el dia. El servei de bar al Trinquet oferirà assortiment de tapes, entrepans i begudes tots els dies, així com esmorzars els dissabtes al matí.

Quant a les partides de pilota al Trinquet Municipal d’Ondara, un dissabte al mes s’oferiran partides de professionals, organitzades amb la col·laboració d’empreses i organismes de Pilota Valenciana. A més, tots els dissabtes hi haurà partides d’aficionats. Les persones interessades a apuntar-se, participar en partides i informar-se poden contactar amb el Trinquet en el telèfon 607364935.

El Trinquet continuarà acollint així mateix els entrenaments i partides de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, segons els horaris determinats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

NOU VEHICLE PER A PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA

Ondara, 26.09.17. L’agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Ondara compta des d’ara amb un nou vehicle que ve a reforçar el seu parc mòbil, el que permetrà ampliar i millorar el servei que es presta a la ciutadania. Es tracta d’un tot terreny que fins ara estava a disposició de la Policia Local d’Ondara.

Després de l’adquisició (enguany 2017) dels dos nous vehicles tot terreny híbrids per al departament de Policia Local, aquest tot terreny es destinarà a partir d’ara al col·lectiu de Protecció Civil d’Ondara, perquè puga utilitzar-ho en la prestació dels seus serveis, segons han confirmat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. Per a això, el vehicle ha sigut novament retolat amb els distintius de Protecció Civil, i ja ha sigut entregat a l’agrupació local, que des d’ara compta amb major facilitat per a arribar a qualsevol part del terme municipal.

vehicle p civil

Amb aquest, Protecció Civil d’Ondara compta a partir d’ara amb dos vehicles per a realitzar els serveis de prevenció i actuació davant de situacions d’emergència, així com de suport a actes i activitats.