LA REGIDORIA D’ESPORTS IMPULSA UNA ENQUESTA ON LINE SOBRE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA

Ondara, 31.05.17. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, es vol conèixer l’opinió de les famílies respecte a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, i saber en quines coses es poden millorar. Per aquest motiu, com a novetat en aquesta cloenda de la temporada esportiva, s’ha elaborat una enquesta que es pot contestar on line, amb la que, des de l’Ajuntament, s’espera arreplegar l’opinió de les famílies sobre les diferents escoles esportives municipals, així com les propostes i suggeriments per al seu estudi i valoració.

Els pares i mares dels alumnes matriculats en qualsevol de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara poden omplir l’enquesta on line, de forma anònima, en l’enllaç següent:


https://goo.gl/forms/yMOy4RPwOUMzhOOh2

LA UNITAT DE POLICIA ADMINISTRATIVA ASSUMEIX DES DE L’1 DE JUNY LA GESTIÓ DE DIVERSOS PROCESSOS QUE FINS ARA ES TRAMITAVEN A L’AJUNTAMENT

En les dependències de la Policia Local es gestionarà l’ocupació de la via publica; guals; vehicles abandonats; tinença d’animals perillosos; control de parcel·les abandonades i armes de 4a categoria

Ondara, 31.05.17. La Policia Local d’Ondara assumirà a partir de demà 1 de juny la gestió de diversos processos administratius que fins ara es tramitaven a l’Ajuntament d’Ondara. Dins del Pla de Modernització de l’Administració, s’ha creat una Unitat de Policia Administrativa, amb seu en les pròpies dependències policials, la finalitat de les quals serà oferir una major agilitat i comoditat dels tràmits per al ciutadà, reduir el temps de resposta a la ciutadania, al mateix temps que descongestionar els serveis de l’Ajuntament.

Aquesta Unitat de Policia Administrativa respon a l’interès de descentralitzar diversos serveis que es duien a terme des del propi Ajuntament, i que des de demà dijous 1 de juny, passaran a gestionar-se directament per la Policia Local a les dependències policials, segons ha informat el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano.

Aquests processos inclouen: l’ocupació i senyalització de la via publica; llicències de guals, reserva d’espai i càrrega i descàrrega; vehicles abandonats; llicència municipal per a la tinença d’animals potencialment perillosos i de companyia; control de parcel·les abandonades o brutes; i autorització per a l’expedició de targetes, transports i ús d’armes de 4a categoria. Per a aquestes gestions, des de demà 1 de juny caldrà dirigir-se a les dependències de la Policia Local d’Ondara, ubicades a l’avinguda Doctor Fleming.

LES GIMNASTES D’ONDARA ACONSEGUEIXEN 16 PODIS EN LA IV I ÚLTIMA FASE DE LA LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A CALP

Ondara, 30.05.17. Diumenge passat 28 de maig, Calp va acollir la quarta i última Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017, en la que participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, i Ondara. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha, Eva Signes i Alba Fornés, va aconseguir 16 podis (sent d’ells 3 individuals, 5 de conjunts, 5 de duos i 3 de trios). La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara pels seus excel·lents resultats durant tota la temporada.

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, en categoria benjamí mans lliures, la primera va ser Roser Alemany. En categoria infantil modalitat pilota, la primera va ser Mireia Payà, mentre que en cadet modalitat cèrcol, Andrea Herrero va ser la primera classificada.

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en benjamí mans lliures en segona posició Pau Mut i Zoe Barber, i en tercera posició Judith Ballester i Ainara Gómez. En aleví mans lliures, el duo d’Irene Martí i Vera Monedero va ser el primer classificat. En infantil mans lliures, les primeres classificades van ser Míriam Pérez i Helena Roselló; i en cadet modalitat dos cèrcols, Angèlica Carrió i Cristina Saiz van ser les segones.

Respecte als trios, en categoria aleví, van ser terceres classificades el trio de Noa Quinto, Ruth Barber i Yurena Badia. El trio d’infantil mans lliures d’Azahar Vanaclocha, Nerea Bonet i Nerea Marca, van ser segones classificades de la seua categoria; i en cadet tres cèrcols, Begonya Sastre, Aitana Fornés i Emma Mengual van ser primeres.

Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara F: Paula Giner, Elsa Femenia, Irene Rivera, Júlia Sendra i Zaira Quintanar) i les segones amb el conjunt Ondara O (Iratxe Parra, Andrea Munuera, Alice Rebeca Kiss, Sara Arlandis i Mireia Ribes). En aleví mans lliures van ser les primeres (amb l’equip Ondara K: Mireia Pons, Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana i Aina Server); i la segones amb l’Ondara S (Vega Vizcaya, Paula Jordà, Maria Hernández, Valeria Doménech i Clara Mas). En conjunts d’infantil amb modalitat 5 pilotes, el segon classificat va ser el conjunt Ondara V (Maria Sánchez, Mar Carrió, Alba Serer, Carla Romero i Cristina Zamora).

gimnastica ondara en calp (3)gimnastica ondara en calp (4) gimnastica ondara en calp (5)gimnastica ondara en calp (6) gimnastica ondara en calp (7)gimnastica ondara en calp (8) gimnastica ondara en calp (9)gimnastica ondara en calp (10) gimnastica ondara en calp (11)gimnastica ondara en calp (12) gimnastica ondara en calp (13)gimnastica ondara en calp (14) gimnastica ondara en calp (15)

40 PERSONES D’ONDARA VAN PARTICIPAR EN LES OLIMPÍADES PER A PERSONES MAJORS ORGANITZADES PEL CEMA

 ondara a les olimpiades gent gran (3) ondara a les olimpiades gent gran (5)

Ondara, 30.05.17. Divendres passat 26 de maig es va celebrar a Benissa la “III Jornada Olímpics – Els olimpíades per a la gent major”, organitzada pel CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta), que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Un total de 300 persones majors de la Marina Alta (sent 40 d’elles d’Ondara) van participar en aquesta iniciativa esportiva comarcal, provinents de Dénia, Els Poblets, El Verger, Pedreguer, Llíber, Pego, Xàbia, Ondara i Benissa. Es van celebrar les proves d’atletisme, natació, bàsquet i coreografia.

ondara a les olimpiades gent gran (2)ondara a les olimpiades gent gran (6)

Les 40 persones participants d’Ondara en la Jornada Olímpics són integrants del curs de gimnàstica de manteniment, organitzat per la Regidoria del Major d’Ondara, i coordinat per Alicia Ivars; a més, la Regidoria del Major va posar un autobús a disposició dels assistents d’Ondara per a traslladar-los fins a Benissa.

Tots els participants en la jornada van rebre una medalla en reconeixement al seu esforç. A més, cal destacar que les participants d’Ondara van aconseguir dos trofeus; en natació en la prova de 25 metres, la segona classificada comarcal va ser Encarna Ruiz; i en relleus, el tercer lloc va ser per a l’equip integrat per Antonia Aranda, Virtudes Soler, Teresa Soler i Juana Martínez.

ondara a les olimpiades gent gran (7) ondara a les olimpiades gent gran (8)ondara a les olimpiades gent gran (4)

El lliurament de medalles va comptar amb la participació del Regidor del Major d’Ondara, Zeus Serrano, qui va donar l’enhorabona a tots els participants.

EL TRIANGULAR DE L’ONDARENSE A BENEFICI DE LA RESIDÈNCIA ACONSEGUEIX RECAPTAR 400 EUROS

Ondara, 29.05.17. Dissabte passat 27 de maig, la Unió Esportiva Ondarense va celebrar un triangular a benefici de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza. Van participar la Unió Esportiva Ondarense, el C.D. Dénia i l’Orba C.F, amb victòria per al Dénia, sent el segon classificat la Unió Esportiva Ondarense i tercer l’Orba.

triangula benefici residencia (3) triangula benefici residencia (2)

En aquest esdeveniment esportiu solidari es van recaptar un total de 400 euros per a la Residència d’Ondara. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, que va estar present en el lliurament de trofeus, va aprofitar per a donar les gràcies a tots els que han col·laborat en aquesta iniciativa solidària a favor de les persones majors d’Ondara, i especialment va agrair a l’Ondarense la seua organització.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara ha col·laborat en l’esdeveniment aportant les instal·lacions municipals i dotacions de personal necessàries, l’ambulància, arbitratge i els trofeus del torneig triangular.

triangula benefici residencia (1)triangula benefici residencia (4)

LA INSCRIPCIÓ A LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARÀ DEL 15 DE JUNY AL 15 DE JULIOL

L’objectiu és millorar la gestió i organització dels equips i entrenadors de la pròxima temporada, i flexibilitzar el pagament per a les famílies

Ondara, 29.05.17. El grup de treball de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, integrat per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa; la tècnica d’Esports, Ana Ribes; i els coordinadors de cada escola, (Alicia Ivars de Gimnàstica Rítmica; Mateu Fornés de Pilota; Vicent Moncho de Futbol; Vicent Mas de Bàsquet; Elena Medvedeva de Tennis Taula; i Roseta Cabrera de Multiesportiva), ha anunciat que com a novetat, i de cara a la pròxima temporada, les inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es realitzaran amb un període de dates tancat, que serà del 15 de juny fins al 15 de juliol.

grup esports coordinadors tecnica i regidora (1)

Durant aquest mes es podrà formalitzar la inscripció, portant tota la documentació necessària a l’àrea d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara. Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta. Aquesta mesura té com a principal objectiu la millora en la gestió i l’organització dels equips i entrenadors de la temporada 2017-2018, així com la flexibilitat de pagament per a les famílies.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2017-2018, sis disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, i l’escola multiesportiva per a xiquets de 4 a 6 anys. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període entre el 15 de juny i el 15 de juliol, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, al Pavelló Municipal, de 8 a 15 hores. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2016-2017, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha anunciat la possibilitat d’avançar els horaris d’entrenaments en determinades categories, tenint en compte la jornada continua del CEIP Sanchis Guarner per al proper curs escolar 2017-2018.

CLOENDA DE L’ESCOLA MULTIESPORTIVA I L’ESCOLA DE TENNIS TAULA 2016-2017

Ondara, 29.05.17. Les Escoles Esportives Municipals, impulsades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, tindran novament enguany cadascuna la seua pròpia cloenda amb activitats pròpies de cada esport, segons ha destacat la Regidora d’Esports, Mar Chesa. Les cloendes van començar el passat cap de setmana, amb la culminació de l’Escola Multiesportiva i de l’Escola de Tennis Taula.

El divendres 26 de maig es va celebrar al pavelló la Cloenda de l’Escola Multiesportiva, amb diverses activitats de jocs, festa de l’aigua, berenar i lliurament de diplomes per a tots els participants. Aquesta escola ha comptat amb un total de 14 xiquets de 4 a 6 anys, i els seus monitors durant aquest curs han sigut Roseta Cabrera i Toni Carrió.

cloenda multiesportiva

D’altra banda, l’Escola Municipal de Tennis Taula va culminar el divendres amb un torneig al gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner, que és on es desenvolupa aquesta activitat, i amb el lliurament de medalles a tots els participants. L’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara ha comptat amb 14 integrants, de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i júnior, que han estat entrenats per Elena Medvedeva i Pedro Gironés. Durant aquest curs, la Regidoria d’Esports ha adquirit nou material per a l’escola de tennis taula (com a tanques separadores de pistes, una nova taula, marcador i pilotes), i a més a més, els alumnes han comptat com a novetat amb un segon entrenador.

cloenda tennis taula (1)

cloenda tennis taula (3)cloenda tennis taula (2)

Les pròximes cloendes d’escoles esportives seran el divendres 9 de juny des de les 18:30 hores per a l’Escola de Bàsquet; el dilluns 12 de juny a les 18:30 hores per a l’Escola de Gimnàstica Rítmica; el dijous 15 de juny a les 19 hores per a Pilota valenciana; i el divendres 23 de juny a les 19 hores per a l’Escola de Futbol.

ONDARA CELEBRA PLE EXTRAORDINARI PER A L’ELECCIÓ D’ALCALDE EL DISSABTE 3 DE JUNY A LES 12 HORES

DECRET DE L’ALCALDIA-PRESIDÈNCIA EN FUNCIONS

Trobant-se vacant l’Alcaldia per renúncia del seu titular, desprès de l’acord de presa de coneixement adoptat pel Ple en sessió de data 25 de maig de 2017 i dins dels deu dies de termini conferits a l’efecte, amb el fi de realitzar l’elecció de nou Alcalde en compliment de l’establert a l’art. 40.5 RD 2568/1986, aquesta Alcaldia en funcions, en ús de les facultats que em confereix les vigents disposicions legals i reglamentàries en matèria de Règim Local, i de conformitat amb el que estableix l’art. 82 del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, RESOLC:

Primer.- Convocar sessió extraordinària que ha de celebrar el Ple d’aquesta Corporació el dissabte dia 3 de Juny de 2017, a les 12,00 hores, en primera convocatòria i en la Sala de Sessions d’aquest Ajuntament, amb subjecció al següent:

ORDRE DEL DIA

1. Elecció de l’Alcalde.

SEGON.- Que pel Secretari es cite en temps i forma als membres que componen el Ple de la Corporació, mitjançant notificació per sms i email, incloent l’ordre del dia dels assumptes a tractar.

TERCER.- Que es faça pública aquesta convocatòria mitjançant edictes en el Tauler d’Anuncis, i en seu electrònica/portal de transparència.

Ho mana i signa l’Alcalde en funcions José Ramiro Pastor, a Ondara, en la data i amb el nombre de Decret que figuren al marge dret d’aquesta pàgina; de la qual cosa, com a Secretari-Interventor, done fe.

L’Alcalde en funcions

José Ramiro Pastor

Davant meu

El Secretari

Juan Noguera Server

L’ESCOLA ESPORTIVA DE FUTBOL PARTICIPA EN DIVERSES COMPETICIONS

Aquest cap de setmana alguns equips han participat en diverses competicions. Per a començar, els 3 equips pre-benjamins van participar en la cloenda de la lliga ACYDMA al Poliesportiu de Gata de Gorgos, on durant el matí es van disputar partits per part de tots els participants i es va acabar la jornada amb l’entrega dels trofeus.
També dissabte de matí, al Poliesportiu del Verger, els dos equips benjamins de segon any van jugar el torneig organitzat per l’escola de futbol del Verger i, ja a la Font, l’aleví va jugar el torneig de la Plana arribant a la final d’aquest i portant la copa cap a Ondara.
També a la Font es va desplaçar el Benjamí A el diumenge de matí on va participar en la competició.
DSC_2886 DSC_2920 DSC_2932 DSC_2985

UN CENTENAR D’EMPRENEDORS I COMERCIANTS LOCALS ASSISTEIXEN AL PRIMER CICLE DE XERRADES “CAFÈS EMPRENEDORS” DEL PROGRAMA “ONDARA ACTIVA”

cafes emprendors mondver i maxima bikes (4)cafes emprendors mondver i maxima bikes (6)cafes emprenedors servicolor (3)

Han participat en tres xerrades en què empresaris d’Ondara han abordat la seua trajectòria i visió del comerç

Ondara, 26.05.17. Ahir dijous 25 de maig va culminar la primera fase del cicle “Cafès Emprenedors”; un cicle de xarrades informals a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que han abordat la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local. El cicle Cafès Emprenedors s’engloba dins del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”, de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Una vegada culminada la seua primera fase, composta de tres xerrades, s’estudia la seua continuació a partir del pròxim mes de setembre, donada la bona resposta aconseguida. Prop d’un centenar de persones, sobretot emprenedors i comerciants locals, han assistit a aquestes xerrades, amb una mitjana de trenta assistents per sessió.

cafes emprendors mondver i maxima bikes (8)cafes emprendors mondver i maxima bikes (1)

L’última xerrada de Cafès “Emprenedors” va tindre lloc ahir dijous 25 de maig al Bar Valero d’Ondara, i va anar a càrrec de Màxima Bikes i Monverd, per Juanjo Mahiques i Javi Moncho. L’anterior es va celebrar el 27 d’abril a l’Hotel Ramis a càrrec de Servicolor, per Pedro Luís i Marga Pérez.

cafes emprenedors servicolor (1)cafes emprenedors servicolor (2)

La primera xerrada va tindre lloc el 29 de març a càrrec de Xavi Pons al Restaurant Tasta’m d’Ondara.

cafes emprenedors (4)

Les xerrades han comptat com a moderador amb l’expert en màrqueting i coordinador d’Ondara Activa, Pedro Reig. En la d’ahir van estar presents l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i el Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, el qual ha destacat la gran acceptació i interès que han suscitat aquestes iniciatives per la utilitat de l’experiència transmesa.