L’AJUNTAMENT D’ONDARA COMENÇA A SER FINANCERAMENT SOSTENIBLE

El romanent de tresoreria de 2016 (1.841.570 euros) és superior al préstec del Pla de Pagament a Proveïdors (del que falta per pagar 1.289.542 euros), motiu pel qual, 399.094 euros ja es poden utilitzar per a amortitzar préstecs

Ondara, 31.03.17. L’Ajuntament d’Ondara celebrarà hui divendres el ple ordinari corresponent al mes de març, en el que destaca el marcat caràcter econòmic de la sessió. Entre els punts de l’ordre del dia figura la liquidació de pressupost general de l’exercici 2016, de la que donarà compte el Secretari-Interventor Municipal, Juan Noguera.

L’Ajuntament d’Ondara tanca l’exercici econòmic de 2016 amb un romanent de tresoreria positiu per a despeses generals de 1.841.570 euros. És la primera vegada que el romanent podrà destinar-se efectivament al pagament del deute, en ser superior a les quantitats que encara ha d’amortitzar Ajuntament d’Ondara pel préstec del Pla de Pagament a Proveïdors al qual es va acollir l’Ajuntament d’Ondara en 2012 (del que encara falta per amortitzar 1.289.542 euros).

Des que en 2012 l’Ajuntament d’Ondara s’acollira al Pla de Pagament a proveïdors, 2016 és el primer any en què el tancament de l’exercici econòmic dóna un romanent de tresoreria positiu als efectes del pla de proveïdors (399.094 euros). Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Ondara comença a ser “financerament sostenible”; que és la condició necessària per a poder destinar el superàvit a amortitzar el deute (cal indicar que l’Ajuntament d’Ondara encara deu enguany 2.524,435,77 euros corresponent al préstec subscrit per l’Ajuntament en 2012 per a fer front al pagament a proveïdors, així com a altres préstecs subscrits amb diferents entitats bancàries per a sufragar projectes de les anteriors legislatures.)

En tot cas, la liquidació del pressupost general de 2016 compleix l’objectiu d’estabilitat pressupostària en temes de capacitat de finançament (sent l’estabilitat pressupostària de 889.164,47 euros). L’Ajuntament d’Ondara compleix així mateix la Llei 2/2012 d’Estabilitat Pressupostària.

A més d’aquest punt, en matèria econòmica també es donarà compte en el ple del Pla Pressupostari 2018-2020 i de l’informe d’intervenció sobre el grau de compliment dels criteris prevists per a les inversions financerament sostenibles. Es debatrà l’aprovació d’un suplement de crèdit del pressupost 2017.

Al marge de l’apartat econòmic, en els punts de l’ordre del dia figura la creació de fitxers de les sessions de plens; el document de política de seguretat de la informació; i el Pla de Comunicació Institucional de l’Ajuntament d’Ondara 2017, elaborat pel departament de comunicació per a assentar les bases, objectius i criteris de la comunicació de l’Ajuntament d’ara endavant.

ONDARA TRAU A LICITACIÓ EL SERVEI DE BAR DEL CAMP DE FUTBOL

Es valorarà especialment el bon servei als usuaris i la realització d’obres de millora de l’edifici

Ondara, 29.03.17. L’Ajuntament d’Ondara ha aprovat la contractació del servei de bar en el camp de futbol municipal d’Ondara, per mitjà de contracte administratiu especial, a proposta de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa. La Junta de Govern local ha aprovat el plec de condicions administratives i tècniques per a contractació de la gestió del servei de bar complementari de les instal·lacions del Camp de Futbol del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza. La necessitat de la contractació ve justificada per l’interès d’oferir als usuaris del poliesportiu municipal Vicent Zaragoza, i en especial als usuaris del Camp de Futbol, un servei complementari de menjars, begudes, etc.; al mateix temps que el dit servei reportarà ingressos a la hisenda municipal. Es valorarà especialment la proposta de realització d’obres adequades en l’edifici i el bon servei prestat als usuaris, però posant especial èmfasi en les relacions de col·laboració amb l’Escola de Futbol i el Club de Futbol Ondarense.

El termini del contracte serà de 2 anys, a comptar des de la data d’inici de la prestació que es fixa per a l’1 d’agost de 2017. Aquest termini podrà ser objecte de pròrroga expressa per temps d’un any. No s’admetran més de dues pròrrogues. Per tant, la duració total del contracte, incloses les seues pròrrogues, no podrà ser superior a quatre anys.

Els interessats poden consultar el plec de condicions en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ondara, en l’apartat del perfil del contractant: https://ondara.sedelectronica.és/info.6. Les proposicions es lliuraran en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació d’anunci en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant. Les proposicions es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament d’Ondara, situat en Plaça del Convent núm. 2, d’Ondara, en hores d’oficina, fins a les 14,00 hores o en les oficines de correus en els termes de l’art. 80.4 RGLCAP.

El cànon de licitació mínim es fixa en 640 euros mensuals, el que suposa 7.680 euros anuals. El contractista haurà d’abonar les despeses de consum elèctric del Bar. L’oferta econòmica té un valor secundari, primant per davant el bon servei als usuaris i la realització d’obres de millora de l’edifici. Per a la valoració de les proposicions i la determinació de l’oferta econòmicament més avantatjosa caldrà ajustar-se als següents criteris d’adjudicació: millor oferta econòmica; experiència professional en el sector de l’hostaleria; memòria tècnica de l’oferta: proposta d’obres de millora del Bar; altres possibles millores addicionals en les instal·lacions del Poliesportiu (exemple: proposta de neteja de la resta d’instal·lacions del poliesportiu, instal·lació d’un parc infantil, etc.); coneixement oral del valencià o estar empadronat a Ondara (un any mínim).

Segons consta en el plec de condicions, la prestació del servei en el Bar-Cafeteria es dispensarà com a mínim en el següent horari: de dilluns a divendres, de 17:00 hores a 22:00 hores; i els dissabtes, diumenges i festius de 9:30 hores a 13:00 hores i de 15:30 hores a 19:00 hores. L’adjudicatari podrà disposar d’un dia lliure a la setmana, sempre que no coincidisca amb esdeveniments concrets. Podrà disposar del corresponent mes de vacances que haurà de ser durant juny o juliol i sempre amb l’autorització prèvia municipal.

RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET CAP DE SETMANA 25 I 26 DE MARÇ 2017

BENJAMÍ

VERGER A 14 – EE ONDARA 53
Els més menuts de l´escola jugaren un bon partit contra un rival que havia guanyat en la primera fase de la lliga.
La clau del partit estigué en la forta defensa en tot el camp que realitzaren els ondarencs i que els permeté robart molts balons i acabar en cistelles fàcils. Al primer quart els d´Ondara ja guanyaven per 15 punts i la dinàmica no va canviar en cap dels 6 períodes del partit.

 

ALEVÍ MASCULÍ

C.B. OLIVA 38 – ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 48

Dissabte passat els nostres alevins s’enfrontaren a l’Oliva, un equip competitiu que es troba entre els quatre millors del grup. Des del principi, l’equip local plantejà un partit dur amb molt de contacte i això els ondarencs ho notaren a l’hora d’intentar anotar. Cada penetració a cistella els 5 jugadors locals en tancaven per a les ajudes i deixaven pocs espais dins la zona. Gràcies als encerts des de l’exterior de la zona i al bon joc de passades, els visitants aconseguiren desfer eixe mur defensiu i en l’últim quart del partit pogueren anotar sota l’anella amb moltes més facilitats aconseguint així la victòria.
INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 75 – C.B. CIUTAT D´ALBAIDA 36

Aquest equip ja porta dos partits seguits guanyant i lluitant per la tercera plaça en la classificació. Els ondarencs no defraudaren i mantingueren la intensitat durant tot el partit aconseguint un gran avantatge en el marcador. Destacar la bona defensa que permeté robar molts balons abans que el rival passara del mig camp i anotant així una gran quantitat de punts. També és destacable l’encert en alguns atacs estàtics que sorprengueren als espectadors del partit donant bona imatge i bon joc.

 

ALEVÍ FEMENÍ

ONDARA 27 – SAN BLAS ALACANT 61

Aquest cap de setmana van jugar amb un rival molt fort i amb molta gana de guanyar. Les ondarenques van fer tot el possible per poder parar un rival més tècnic i tàctic. Des del segon quart les alacantines es van posar per davant en el marcador i no el van deixar fins acabar el partit.  Al cap i la fi, una passada cap al darrere per a les ondarenques que procuraran refer-se contra Pedreguer el pròxim cap de setmana.
INFANTIL FEMENÍ

CB BENIDORM 51 – E.E ONDARA 31

El passat dimecres 22, es va jugar a Benidorm el partit de les nostres Infantils.
Un partit que a priori es presentava igualat, però on les nostres sortiren adormides i, a poc a poc, les locals anaren augmentant l’avantatge.
Al descans guanyaven per 23-10 i un parcial en contra de 12-4 fou el màxim avantatge de les locals per situar-se 35-14.
Les d’Ondara apretaren les dents per situar-se a 4 minuts del final 39-29, però un nou parcial (12-2) favorable a les locals situà el marcador final de 51-31.

 

CADET FEMENÍ

DIMALUX BSG 13 – E.E ONDARA 49

El passat dissabte el cadet femení viatjà fins a Alacant per a disputar l’encontre de l’última jornada. El partit es veia fàcil des d’un principi per a les ondarenques que, malgrat les condicions externes de joc, aconseguiren guanyar el partit amb una sòlida defensa i un bon atac acabant el partit amb un marcador final de 13-49 per a les visitants.

 

CADET MASCULÍ

EE ONDARA 62 BENIDORM BLANCO 24

Victòria de l´equip cadet que torna a ser líder del grup quan tan sols queden dos jornades per al final.
El partit començà malament per als d’Ondara amb un parcial de 1-7 per als de Benidorm. Els locals no perderen els nervis i igualaren el partit a poc a poc al llarg del primer quart però en l´últim minut el Benidorm tornà a escapar-se per acabar el primer quart amb un tanteig de 9-15.
A partir del segon quart el paisatge canvià totalment. Els ondarencs imposaren la seva defensa i sols deixaren anotar 9 punts als rivals en 30 minuts. A més a més, el joc d´atac fou molt fluid, compartint el baló i trobant bones posicions de tir.
Al final una clara victòria i, de regal, el lideratge.

 

CADET FEMENÍ

CB IRIS CONTESTANO 28 – ESCOLES ESPORTIVES 60

Aquest diumenge l’equip cadet femení tornà a viatjar per a disputar el partit contra el Cocentaina. L’encontre començà amb un marcador igualat per als dos equips però, a partir d’aquest moment, les ondarenques aconseguiren anar-se’n en el marcador amb joc basat en contraatacs ràpids i una defensa pressionant per tot el camp que va permetre robar molts balons. El marcador final va ser de 28-60 per a les d’Ondara.

 

JUNIOR

E.E. ONDARA 53-BASQUET ALTEA 82

Derrota dels juvenils contra un equip físicament superior però que en el partit d’anada va patir i de valent per a superar els ondarencs. El partit va ser una repetició dels últims partits realitzats pel juvenil, és a dir,  igualtat al començament per a anar diluint-se els d’Ondara i acabar perdent el partit.  Per a aquesta setmana tenen dos partits a Alacant, el dijous davant el segon classificat, el Santa Teresa, i el dissabte contra el C. B. Alacant.

COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA -TRASLLAT CONVENT-ESGLÉSIA, DIJOUS 30 DE MARÇ

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu del trasllat de la imatge de la Patrona, la Verge de la Soledat, aquest dijous 30 de març, a partir de les 18:00 hores estarà prohibit l’estacionament als carrers del seu recorregut, sent el carrer Sant Vicent i el primer tram del carrer Roser fins el carrer Església.

Així mateix, a partir de les 20:30 hores es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la processó i adjacents. Aquests carrers seran: Plaça del Convent, carrers Sant Vicent, Major, Roser i Església.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

TRASLLAT_recorregut

ONDARA CELEBRA PLE ORDINARI EL DIVENDRES 31 DE MARÇ

Ondara, 28.03.17. L’Ajuntament d’Ondara celebrarà el divendres 31 de març de 2017 a les 20:30 hores una sessió ordinària del Ple de la corporació Municipal amb el següent Ordre del Dia:

ORDRE DEL DIA

1.-EXPT 400/2017. Aprovació Acta de la Sessió Anterior (23/02/2017)
2.-EXPT 706/2017. Decrets de l’Alcaldia Presidència. Donar Compte.
3.-EXPT 679/2017. 2000 ENS. LOPD. Creació fitxer sessions de plens. Aprovació.
4.-EXPT 301/2017. 4009 PRESSUPOST. Pla Pressupostari 2018-2020. Donar compte.
5.-EXPT 230/2017. 4009 PRESSUPOST. Liquidació pressupost general exercici 2016. Donar compte.
6.-EXPT 230/2017. 4009. PRESSUPOST. Informe intervenció sobre el grau de compliment dels criteris previstos per a les Inversions financerament sostenibles. Donar compte.
7.-EXPT 637/2017. 4009 PRESSUPOST. Aprovació suplement de crèdit pressupost 2017.
8.-EXPT 607/2017. 2016.ENS. LOPD. Document política de seguretat de la informació. Aprovació.
9.-EXPT 736.17. PARTICIPACIO. Pla de Comunicació Institucional de l’Ajuntament d’Ondara 2017.

 

10.-EXPT 706/2017. Precs i Preguntes.

LES GIMNASTES D’ONDARA ACONSEGUEIXEN 20 PODIS EN LA I FASE DE LA VIII LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A ONDARA

Ondara, 28.03.17. Diumenge passat, 26 de març, el pavelló municipal d’Ondara va acollir la primera Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017, en la que participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, Benissa i Ondara. El pavelló d’Ondara va ser l’escenari d’aquest vistós esdeveniment esportiu que va congregar com a públic a més de 900 persones provinents de tota la comarca.

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha i Alba Fornés, va obtindre uns magnífics resultats, aconseguint un total de 20 podis (5 individuals, 4 de conjunts, 6 de duos i 5 de trios) i sumant unes excel·lents puntuacions per a la seua classificació comarcal.

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, van aconseguir diversos podis en aquesta primera prova. En categoria benjamí mans lliures, la primera va ser Roser Alemany i la segona Inés Soler. En aleví mans lliures, la primera classificada va ser Nadia Boluda, i en categoria infantil modalitat pilota, la tercera va ser Mireia Payà, mentres que en cadet modalitat cèrcol, Andrea Herrero va ser la primera classificada. Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara F: Paula Giner, Elsa Femenia, Irene Rivera, Júlia Sendra i Zaira Quintanar) i en aleví mans lliures (amb l’equip Ondara K: Mireia Pons, Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana i Aina Server); les segones en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara O: Iratxe Parra, Sara Arlandis, Alice Rebeca Kiss, Andrea Munuera i Mireia Ribes), i les terceres en conjunts d’infantil amb modalitat 5 pilotes (amb l’equip Ondara M: Alba Serer, Cristina Zamora, Maria Sánchez, Carla Romero i Mar Carrió).

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en primera posició en benjamí mans lliures Judith Ballester i Ainara Gómez; i en segona posició Pau Mut i Zoe Barber. En aleví mans lliures, el duo d’Irene Martí i Vera Monedero va ser el primer classificat, i Ruth Almero i Sara López van ser terceres. En infantil mans lliures, les primeres classificades van ser Míriam Pérez i Helena Roselló; i en cadet modalitat dos cèrcols, Angèlica Carrió i Cristina Saiz van ser les primeres.

Respecte als trios, en categoria benjamí mans lliures van ser primeres Noa Petrignani, Marina Mas i Emma Ordines; en aleví, el trio de Noa Quinto, Ruth Barber i Yurena Badia van ser segones, i terceres van ser Lara Stauder, Leire Vidal i Alejandra Molina. El trio d’infantil mans lliures ( Azahar Vanaclocha, Nerea Bonet i Nerea Marca) van ser les terceres classificades de la seua categoria, i en cadet tres cèrcols, Ellie Brewer, Rosa Ana Sesé i Estela Dengra també van ser terceres.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, van lliurar les medalles a les tres primeres classificades de cada categoria. Mar Chesa va felicitar les gimnastes d’Ondara pels seus excel·lents resultats, “que demostren el gran treball, esforç i dedicació que suposa cada una de les coreografies presentades”. Chesa ha destacat “l’èxit d’organització i de participació en aquesta prova”, així com el magnífic ambient esportiu on van quedar patents valors com l’esforç, el respecte i la camaraderia.

Més fotos:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1436467559706681

 

RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE FUTBOL CAP DE SETMANA 25 I 26 DE MARÇ 2017

Aquesta jornada va començar dijous passat per la vesprada a Dénia, on els menuts del prebenjamí  B es van emportar una victòria del Rodat. Ja el dissabte al Poliesportiu Vicent Zaragoza, el Benjamí A va empatar amb el Polop, a continuació l’Aleví i el Benjamí C van aconseguir dos victòries amb els respectius equips de Pedreguer. De Polop els equips Cadet i Infantil A es varen emportar una victòria i un empat, per la seva part l’Infantil B es va desplaçar a Mutxamel on van guanyar.

A Dénia van anar a jugar el prebenjamí A1 i el Benjamí B, on els equips Déniers van superar els nostres.  

Diumenge l’equip juvenil va empatar al camp del portuarios en un partit complicat,

DSC_1809 DSC_1829 DSC_1835

ONDARA CELEBRARÀ EL DIUMENGE DE PASQUA EL II FESTIVAL MUSICAL GEGANT A LA SERRA DE SEGÀRIA

Activitats per a les famílies, música, naturalesa i gastronomia es donaran cita a Segària el 16 d’abril, en una completa jornada que consolida el projecte iniciat en 2016

Ondara, 27.03.17. Ondara viurà unes vacances de Pasqua amb activitats musicals en plena naturalesa, amb la celebració del segon festival Gegant, el diumenge 16 d’abril (Diumenge de Pasqua), que estarà organitzat per l’Ajuntament d’Ondara. Un esdeveniment que ha estat presentat aquest matí a Segària per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; i Mark Dasousa, representant d’Atòmic Studios. Raquel Mengual i Mar Chesa han concretat que l’any passat van assistir unes 3.500 persones al primer Gegant, i que les perspectives d’aquesta nova edició és superar inclús aquest nombre de participants; per a això, animen el públic a què es “reserve la Pasqua” i acudisca aquest diumenge 16 d’abril a gaudir del II Gegant, que oferirà propostes per a totes les edats.

El II Gegant a Segària (que se celebra de 10:30 a 20 hores) oferirà l’oportunitat de gaudir d’una Pasqua distinta, musical, en moviment i en la Serra de Segària. Per segon any consecutiu, i després del gran èxit de l’any passat, les actuacions musicals es combinaran amb la naturalesa, les activitats per a xiquets, i la gastronomia de les “foodtrucks”, en una proposta organitzada per l’Ajuntament d’Ondara. El II Gegant consistirà en un festival musical diürn que comptarà amb concerts durant tota la jornada . Es tracta d’una activitat dirigida a tots els públics per a fomentar les activitats a l’aire lliure en un entorn natural privilegiat com és Segària.

Quant als concerts, segons ha explicat Mark Dasousa, actuaran durant tota la jornada huit grups musicals: Solar (banda de rock alternatiu de la Marina Alta); la banda de Northern Soul & 60’s, Betty Fish & the Sharks (que proposen una desenfadada sessió de ball amb música dels anys 60); El Dia Eléctrico (banda d’Electro Pop que ve des de Mallorca); Deshora (banda de Punk Rock de la Marina Alta); The Howlin’ Mojos (amb el seu Rhythm and Roll des de la Marina Alta); Nudo Windsor (amb el seu Indie Pop des de València); Son and The Holy Ghosts (des de Mallorca amb grans cançons i un potent directe), i Garaje Florida (banda de Múrcia amb el seu Garaje Psicodèlia). Una proposta musical molt variada, de diferents estils, i en diferents idiomes; valencià, castellà i anglès; amb concerts que començaran a les 12 hores i es prolongaran fins a les 20 hores. També la Batukada Ondarattack estarà al Gegant, amenitzant tota la jornada, de forma desinteressada, com ha concretat Raquel Mengual, qui ha afegit que, a més a més, entre actuacions, col·laboraran els DJ’s dels programes de la Veu d’Ondara “Va de Rock” i “La Cosa Nostra”.

Junt amb aquestes propostes musicals, per al públic infantil hi haurà diferents animacions durant tot el dia, tant al matí com a la vesprada, amb jocs tradicionals gegants, gimcana, així com diversos tipus de tallers i activitats per a xiquets i xiquetes. Una de les sorpreses d’aquesta edició és que es convidarà a esmorzar la tradicional “mona de Pasqua” als 120 xiquets i xiquetes que arriben primer. Quant a l’oferta gastronòmica, les foodtrucks oferiran diferents propostes culinàries, i a més, hi haurà servei de barra. Cal destacar que el mètode de pagament per a les consumicions es realitzarà mitjançant tiquets amb el nom de “Formigues”. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha destacat entre les novetats que la ubicació del públic i la barra serà en el camp de tir, mentre que en la zona de baix estaran els joc i tallers, foodtrucks, i estands participants; atés que el Gegant comptarà amb estands muntats per comerços locals, amb la col·laboració d’ACO. Totes les activitats, concerts i tallers seran gratuïts (a les 11 hores s’oferirà un taller de Monverd; a les 12 un taller de reciclatge a càrrec de SINMA, i a les 16, un taller de la Granja Escola Baladre).

A tot això cal sumar la possibilitat de gaudir d’un dia en la muntanya de Segària, que disposa de diferents rutes de senderisme homologades, així com d’un Alberg Municipal. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha anunciat que l’oferta d’activitats es completarà amb excursions guiades a la Cova Fosca; en concret, es realitzaran a les 10:30 hores i a les 16 hores, i el seu objectiu serà promoure aquest paratge natural, al mateix temps que realitzar la neteja de la Cova Fosca.

Hi haurà diverses zones d’aparcament habilitades per a accedir al parc públic de Segària; no obstant això, des de l’organització s’emplaça als assistents a què acudisquen també caminant, atés que és un passeig fins a la muntanya de a penes 3 quilòmetres des del poble; o per mitjà del servei d’autobús que es posarà en marxa amb eixida des de l’aparcament enfront del MasyMas, al costat de la carretera, a partir de les 10:30 hores.

En l’organització de la 2a edició del Gegant col·laboren Atòmic Studio, Fundació Baleària, Oliva Nova Beach & Golf Resort, Enerym; Personal Trainer, Acuanat, Colla Ecologista Segària, Baladre Granja Escola, Mascotetes, Monverd, Màxima Bikes, Larouch Art de Carrer, Ondarattack i SINMA Ondara. Hi haurà com a novetat una rifa de 5 premis per 5 euros (un viatge a Mallorca (Baleària); una estada en Oliva Nova; un mes d’entrenament amb el preparador físic Pedro Espinosa; tres mesos en el gimnàs Enerym; i un cap de setmana en l’Alberg de Segària amb dinar inclòs).

En el II Gegant es podran adquirir diferents productes de merchansing relacionats amb el festival (barrets, camisetes, xapes, cendrers de butxaca…).

af_B_cartell gegant 2017

L’ADL-AFIC D’ONDARA INFORMA QUE COMENÇA EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ PER A LES PROVES DE LA JQCV 2017

Convocatòria de proves de valencià 2017

L’ADL-AFIC d’Ondara informa que, per resolució de 22 de març s’han convocat les proves de 2017.

L’enllaç a la convocatòria és

https://www.dogv.gva.es/datos/2017/03/24/pdf/2017_2459.pdf

Els períodes de matrícula són del 27 de març fins al 21 d’abril de 2017 i, el segon període des de l’1 de setembre fins a l’11 de setembre de 2017

Calendari de proves:

Primer període

Segon període

Nivell A2

27 de maig

4 de novembre

Nivell B1

3 de juny

11 de novembre

grau mitjà (C1)

(Àrees 1 i 2)

27 de maig

4 de novembre

grau mitjà (C1)

(Àrees 3 i 4)

10 de juny (1)

18 de novembre (1)

grau superior (C2)

(Àrees 1 i 2)

3 de juny

11 de novembre

grau superior (C2)

(Àrees 3 i 4)

17 de juny (1)

25 de novembre (1)

llenguatge administratiu (2)

27 de maig

4 de novembre

llenguatge als mitjans de comunicació (2)

10 de juny

18 de novembre

correcció de textos (3)

17 de juny

25 de novembre

(1) Només poden realitzar la segona fase els aspirants que superen la primera fase.

(2) Cal tindre aprovat el grau mitjà

(3) Cal tindre aprovat el grau superior

Per al nivell mitjà s’estableixen dues crides: Primer període; cognoms que comencen lletra A, a lletra L, 9.00 h. Cognoms que comencen lletra M, a lletra Z, 12.00 h. En el segon període és a l’inrevés, cognoms que comencen lletra M, a lletra Z, 9.00 h. Cognoms que comencen lletra A, a lletra L, 12.00 h.

Recordar que els exàmens de mitjà i superior seran amb el mateix model de prova que fins ara, i que canvia el model de prova dels nivells A2 i B1.

CULMINEN ELS ACTES DEL MES PER LA IGUALTAT AMB LA MASSIVA ASSISTÈNCIA A XVI TROBADA DE BOIXETS VILA d’ONDARA

Més de 200 persones van participar en aquesta activitat de germanor, que és tot un referent a l’hora d’unir a pobles de tot el territori valencià

Ondara, 27.03.17. Una de les activitats més arrelades del Mes de la Igualtat, i que Ondara va acollir ahir en la seua 16a edició, van ser les relacionades amb l’art de fer boixets. Més 200 persones, vingudes de tots els punts de la Comunitat Valenciana, es van congregar al Prado durant tot el matí per a compartir l’art de fer boixets, i per a concloure, van gaudir d’un dinar de germanor. Es tracta d’una activitat consolidada com un referent quant a la participació de pobles de tot el territori valencià.

A la XVI Trobada de Boixets Vila d’Ondara van assistir participants de Gandia, Teulada, El Verger, Carlet, La Font, Polinyà del Xúquer, Sueca, Algemesí, Favara, Cullera, Bellreguard, Navarrès, Oliva, Alacant, Gata, Poble Nou, Sanet i Negrals, Dénia i Ondara. Junt amb les taules i cadires instal·lades per l’Ajuntament al Prado, també es van ubicar, tant a l’interior com a l’exterior del Prado, fins a 14 parades per a la venda d’artesania i material per a fer boixets, que van arribar a Ondara des de distints punts. Els assistents van quedar molt satisfets amb l’organització d’aquesta trobada, organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Boixets d’Ondara.

trobada boixets (1)trobada boixets (3)

La Regidora de Cultura i Igualtat, Raquel Mengual, ha agraït la seua presència a tots els participants en la Trobada, i l’ha valorat com una experiència molt positiva i amb una gran assistència. D’altra banda, ahir, i aprofitant que aquesta la Trobada de Boixets Vila d’Ondara va congregar al centre d’Ondara a centenars de persones, la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va instal·lar al Prado una taula petitòria per a recaptar fons per a aquesta associació. També van vendre entrades per a l’obra de teatre que se celebrarà el divendres 28 d’abril a l’Auditori Municipal d’Ondara a benefici de l’AECC: “Classes de ballet i Clíniques d’arreglo” a càrrec de “Valentes i Positives”, de Pedreguer.

trobada boixets (21)