ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA CELEBRACIÓ DE HALLOWEEN “UN PRADO DE POR”

 prado-de-por-4   prado-de-por-1

  • Centenars de xiquets i xiquetes van gaudir el divendres de la proposta infantil organitzada per la Regidoria de Cultura, mentre que el dissabte el “Passatge del Terror” va comptar amb l’assistència de més de 200 adults

  • Aquesta nit de Halloween, “Un Prado de por” oferirà noves sorpreses i terrorífics personatges de 23 a 03 hores

Ondara, 31.10.16. La celebració de Halloween “Un Prado de Por”, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, ha comptat amb una altíssima assistència per part del públic en els dos esdeveniments celebrats fins ara, que culminaran aquesta nit amb una nova sessió de passatge del terror per a adults al Prado.

El divendres a la vesprada, centenars de xiquets i xiquetes dels Col·legis Sanchis Guarner i Marjals d’Ondara van acudir al Prado disfressats, molts d’ells amb disfresses col·lectives realitzats en les seues pròpies classes. En el Prado van poder gaudir d’un berenar, patrocinat per l’AMPA, i del conta contes “La nòvia cadàver”. A continuació, van accedir per grups (alguns en companyia dels seus familiars) al passatge del terror “Un Prado de Por”, amb el que la Regidoria de Cultura, dirigida per Raquel Mengual, ha ambientat l’interior del Prado amb escenes i personatges terrorífics. La iniciativa estava dirigida a tots els públics i els més menuts van eixir encantats; de fet, molts van repetir el seu pas per aquest “passatge del terror”, que comptava, per exemple, amb un cementeri, boira, casa embruixada o una escena del crim; així com diversos personatges que interactuaven amb els assistents. Els xiquets i xiquetes van rebre també llepolies al més pur estil “truc o tracte” de Halloween.

prado-de-por-3prado-de-por-5prado-de-por-2

D’altra banda, el públic adult va participar el dissabte a la nit en un “Prado de Por”, assistint a l’aborronador passatge del terror, a què van accedir unes 200 persones per a presenciar un espectacular muntatge amb uns personatges terrorífics. Des de la Regidoria de Cultura es recorda que hui dilluns 31 d’octubre “Un Prado de Por” es realitzarà de 23 a 03 hores al Prado, dirigit al públic adult, i que comptarà amb nous personatges i sorpreses per a passar una nit de Halloween terroríficament divertida. Les entrades es poden adquirir en taquilla aquesta mateixa nit (3 euros). La Festa Halloween d’aquesta nit comptarà a més amb música i barra.

EL PLE D’ONDARA APROVA DEFENSAR ELS CÍTRICS VALENCIANS DAVANT DEL CANVI D’ARANZELS DE LA UNIÓ EUROPEA

Ondara, 28.10.16. Ondara va celebrar ahir la sessió plenària ordinària corresponent al mes d’octubre, en la que va ser aprovada per unanimitat la proposta presentada pel Regidor d’Agricultura, Pere Picornell, per a defensar els cítrics valencians davant del canvi d’aranzels de la Unió Europea.

Segons va exposar Picornell, “la Unió Europea perjudica el nostre camp i aquelles persones que viuen d’ell. Fa a penes unes setmanes, s’aprovava en el Parlament Europeu una modificació del règim d’importació de cítrics de sudàfrica. Malauradament, només els eurodiputats valencians, murcians i andalusos van votar en contra d’aquesta barbàrie; la resta d’eurodiputats de l’Estat és van abstenir o van votar a favor. Fins ara, els cítrics sud-africans podien ser importats sense aranzels fins al 15 de setembre; això volia dir que garantien que durant els mesos d’estiu haguera taronges allà on en volien, però a mesura que començava la campanya de la taronja valenciana, si els sud-africans volien portar les seues taronges a la Unió Europea, havien de pagar unes taxes. Gràcies a la modificació del règim d’importació de cítrics del sud d’Àfrica, podran arribar fins al 30 de novembre”.

Segons es concretava en la moció “tradicionalment, la campanya forta de les navelines és durant els mesos d’octubre i novembre; si la taronja dels sud-africans, “sense llavors, molt sucosa i dolça, de textura i sabor atractiu” (com les grans companyies importadores la publiciten), pot arribar a Europa sense cap cost, perjudicarà molt notablement les nostres taronges i, com a conseqüència, els nostres llauradors. A tot açò, li hem de sumar el risc de contagi d’una plaga de taronges anomenada black spot. Segons les normes europees de sanitat vegetal, si es detecten més de 14 casos d’aquesta plaga, s’han de tancar les fronteres pel risc que corren els nostres cultius a contagiar-se. L’any 2016, el nombre de deteccions ha estat molt més elevat. Per contra, no sols no hem tancat les fronteres com s’hauria d’haver fet, sinó que, a més a més, els allarguem el termini perquè ells puguen portar sense cap cost taronges al nostre territori”.

pere-picornell

Per tot això, el ple de l’Ajuntament d’Ondara va acordar ahir instar al Consell “a demanar al Govern de l’Estat que presente les propostes oportunes davant de la Unió Europea per a intensificar i reordenar les polítiques adscrites a la cerca i obertura de nous mercats, així com la conservació dels mercats actuals, per tal de pal·liar els efectes de l’entrada sense aranzels de les taronges del sud d’África”; també a posar-se en contacte amb la Presidència del Govern “per tal d’iniciar els tràmits necessaris perquè aquesta mesura no es faça efectiva en l’acord comercial amb el sud d’África, i que les taronges del sud d’África paguen aranzels a partir del 15 de setembre, i no entren així en competència deslleial amb la taronja valenciana”; així com perquè “la Unió Europea garantisca que les taronges compleixen amb la normativa fitosanitària europea i previnga la possible plaga black-espot. La proposta va eixir avant amb els vots a favor de tots els grups polítics (PP, PSPV i Compromís).

D’altra banda, en el ple es va aprovar, amb l’abstenció del PP i el vot a favor de l’Equip de Govern (PSPV-Compromís) una modificació de crèdits d’11.500 euros que servirà per a adquirir una nova bomba per al camp de futbol (5.800 euros) i per a realitzar obres de millores i manteniment en diversos camins (5.700 euros). La modificació de crèdits suposa dedicar a les dites inversions part del pressupost destinat per a asfaltar el Camí Vinyals, la subvenció del qual ha estat denegada.

En matèria d’urbanisme, el ple va aprovar per unanimitat, de forma definitiva, la modificació puntual núm. 4 del Pla Parcial Industrial de Millora dels sectors 5, 6 i 7 de Marjals. Segons va confirmar el regidor de Disciplina Urbanística, Francesc Giner, és per a unificar criteris amb la resta de sectors de Marjals. A més, en el ple es va donar compte de les inversions financerament sostenibles de les anualitats 2014 i 2015.

En l’apartat de precs i preguntes, el portaveu del grup municipal del PP, Javier Lozano, va manifestar, arran de l’ocorregut durant el passat ple ordinari del mes de setembre, que es respecte el torn d’intervencions i que no es faltara al respecte. Al que l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, va reconèixer que havia estat un ple molt tens, i que cal guardar les maneres, parlant un després d’un altre, i va puntualitzar que aquest assumpte ja s’havia abordat en una reunió prèvia.

javi-lozano-pleno

COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – ACTES COMMEMORATIUS DE HALLOWEEN I TOTS ELS SANTS

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració dels actes commemoratius de Halloween i Tots els Sants:

-Els dies 28,29 i 31 d’octubre, durant la celebració del passatge del terror (Edifici del Prado) per celebrar el Halloween, estarà prohibit estacionar als carrers Vicent Andrés Estellés i General Bosch i es tallarà el trànsit alli.

-El dia 1 de novembre, a partir de les 7 del matí, estarà prohibit l’estacionament en l’últim tram del carrer Dénia en direcció al cementeri. El mateix dia, a partir de les 10 del matí i fins a les 6 de la vesprada, estarà tallat el Cami de les Alfatares en direcció a Ondara a l’altura de la bifurcació, quedant només l’accés al cementeri des del carrer Dénia. Només s’autoritzarà el pas als veïns que residisquen a la zona.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties

EL CLUB DE NATACIÓ D’ONDARA COMPTA AMB 53 NADADORS AQUESTA TEMPORADA

Ondara, 27.10.16. El Club de Natació d’Ondara ha presentat als nous nadadors que per a aquesta temporada han passat de l’equip de l’Escola de Natació d’Ondara (on competien en l’àmbit comarcal) al Club de Natació, on enguany competiran a nivell federat (participant en proves d’àmbit autonòmic). Els nadadors que han estat seleccionats per a formar part del Club han anat millorant els temps al llarg de la temporada passada en la lliga comarcal, demostrant actituds per a afrontar nous objectius.

Aquesta temporada 2016-2017, el Club de Natació d’Ondara compta amb un total de 53 nadadors; d’ells 23 pertanyen a les categories des d’alevins fins a absolutes (10 a 18 anys) i uns 30 nadadors són de categoria màster (de 25 a 60 anys). Aquest dissabte 29 d’octubre comencen els controls federatius, per a poder realitzar els temps mínims per a participar en l’autonòmic d’hivern i d’estiu temporada 2017.

El Club de Natació d’Ondara, entrenat per Mario Páez, compta amb el suport de la Regidoria d’Esports d’Ondara i de l’empresa municipal PIMON, responsable de la gestió de la piscina municipal. Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als nadadors d’Ondara que s’han integrat en el Club i els ha desitjat molta sort en l’àmbit autonòmic.

La Macma creix i aposta per la dinamització cultural de la joventut de la comarca

*Nota de premsa: Macma*

L’entitat aprova el pressupost de 2017 tot i integrant-hi el projecte Xarxa Jove: una iniciativa nascuda i consensuada des dels departaments de Joventut dels ajuntaments de la Marina Alta per tal d‘ampliar l’ideari de la Mancomunitat

img_20161026_201333 img_20161026_201745

Ahir dimecres tingué lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Beniarbeig la sessió plenària extraordinària de la Mancomunitat Circuit Cultural de la Marina Alta, coincident amb la fi de l’exercici de 2016 i fonamentada principalment en abordar l’aprovació dels pressupostos de 2017.

Dins del repàs dels punts importants del plenari, destacà l’aprovació inicial d’una nova modificació dels estatuts de la Macma; un apèndix per mitjà del qual es documenta i ratifica la voluntat de l’entitat per “promoure i impulsar la dinamització i estimulació dels joves de la Marina Alta en matèria cultural i d’oci, així com proveir d’iniciatives i projectes mancomunats un segment generacional, el de l’àmbit de Joventut, en què cal focalitzar recursos i enfocaments especialitzats”. Aquest projecte, cohesionat sota el títol Xarxa Jove ha estat desenvolupat pels departaments de l’esmentada àrea dels pobles que integren la Mancomunitat amb la intenció d’aprofitar l’estructura administrativa de la Macma, tal com va explicar al ple José Ramiro, regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara en representació dels representants municipals que han desenvolupat la iniciativa.

Una línia d’actuació que complementa l’article originari d’objecte i competències de la Macma i que se suma a la modificació dels estatuts que s’encetà la passada legislatura, on ja es va incloure el turisme com a camp d’acció transversal de la Mancomunitat Cultural. En aquesta nova proposta, tal com matisà el President de la Macma Vicent Grimalt, “s’ha valorat un projecte molt positiu per als pobles de la Marina Alta pel que fa a la potencialitat d’una gestió conjunta en matèria de Joventut i dinamització cultural de l’esmentat segment generacional.”

Així mateix, pel que fa a l’aprovació dels pressupostos per a 2017, els quals foren votats per unanimitat, cal dir que aquests ascendeixen a 106.000 euros, un total que augmenta vora un 10% el pressupost anterior i que comprén, entre d’altres, la incorporació d’un auxiliar tècnic a jornada completa en el nou exercici: un exercici en què es demostra que la Macma creix en xifres i serveis gràcies al compromís dels ajuntaments de la Marina Alta per refermar la solidesa i poder vertebrador d’una administració mancomunada.

*Nota de premsa: Macma*

COMENÇA “ONDARA ACTIVA” AMB EL PROGRAMA DE FORMACIÓ DE PROJECTES EMPRESARIALS

8 emprenedors locals participen en el programa global de formació

Ondara 27.10.16. Ahir va començar el període de formació d’emprenedors, dins del nou programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara, que dirigeix José Ramiro, l’objectiu de la qual és incrementar la taxa de creació d’empreses a Ondara a través de l’autoocupació i vincular l’empresariat local amb el foment de l’emprenedoria.

El Programa de Creació d’Empreses 2016 va destinat a recolzar i fomentar la creació d’empreses, proporcionant a l’emprenedor ferramentes i coneixements per al desenvolupament i posada en funcionament de la seua idea de negoci. En aquest programa (que és gratuït per als participants) han començat ara la seua formació un total de 8 persones; tots ells emprenedors locals que han presentat un projecte de negoci. El període de formació és del 26 d’octubre al 7 de novembre, i compta com a formadors amb Pedro Reig, especialista en Màrqueting i Negoci; i Isaias Pérez Corral, responsable d’Administració i Recursos Humans.

El Programa combina impartir coneixements sobre el món de l’empresa, amb la tutorització per experts de cada àrea dels projectes participants. Després de la fase de formació (un curs a mesura per a emprenedors que estan interessats a implantar una empresa a Ondara) se celebrarà una masterclass, i posteriorment, reunions informals amb empresaris i emprenedors locals que parlen des de la seua experiència.

ondara-activa-4 ondara-activa-3 ondara-activa-2
Respecte al contingut del Programa de Formació, les matèries que s’estan impartint a “Ondara Activa” pretenen proporcionar una visió global de les diferents àrees funcionals de l’empresa, amb l’objectiu que els emprenedors inicien i construïsquen projectes sòlids. Els mòduls a impartir seran els següents: Model de negoci, segmentació i estratègia; Fent nombres: aspectes econòmics-financers; Formes jurídiques, relacions laborals, i fiscalitat; Eixir a vendre: màrqueting i estratègia comercial; Projecte i tancament.

EL V GRAN FONS d’ONDARA SE CELEBRA EL 13 DE NOVEMBRE

 

El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports presenten la cinquena edició de la prova, que passarà per quatre municipis i tindrà 15 quilòmetres

Ondara, 26.10.16. Ondara acollirà el diumenge 13 de novembre la celebració del V Gran Fons d’Ondara, la ja consolidada carrera de mitja distància de la població. Amb 15 quilòmetres de distància, tindrà eixida i meta al costat del Prado d’Ondara, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La prova passa per quatre termes municipals: Ondara, Beniarbeig, Sanet i Negrals, i Benidoleig. La presentació d’aquesta carrera s’ha realitzat aquest matí amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; i els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner, Paco Giner i Blas Artesero. La carrera coincidirà amb la celebració del primer cap de setmana de la Fira d’Ondara 2016, sent els esdeveniments destacats aquest diumenge 13 de novembre la “II Fira Marina Alta en els 5 Sentits. El Gust”; la Fira d’Atraccions; i la Fira Gastronòmica, per la qual cosa, la celebració del Gran Fons dota d’un esdeveniment esportiu de primer orde a aquest primer cap de setmana de fira.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha expressat el suport del seu departament a aquesta iniciativa. Així mateix, ha agraït la iniciativa del Club d’Atletisme d’Ondara a l’hora d’impulsar aquesta carrera, i ha destacat la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil, Ondara Custom Club i de Màxima Bikes en el seu desenvolupament. A més, ha volgut agrair la col·laboració i el suport dels municipis de Beniarbeig, Sanet i Negrals, i Benidoleig, per on passa la prova.

La carrera es pot dividir en tres parts diferenciades: des de l’eixida fins al quilòmetre 4. Comença amb un recorregut urbà de 2,5 Km per Ondara (i un primer pas per meta) fins a arribar a Beniarbeig. Es tracta d’una part ràpida i bàsicament plana. La segona part comprèn des del quilòmetre 4 fins al quilòmetre 7; des de Beniarbeig fins a Sanet i Negrals. És una part més exigent. El recorregut és de pujada, amb un desnivell mitjà del 3%. El punt més alt de la prova es troba al quilòmetre 6, després d’haver eixit de Beniarbeig i abans d’arribar a Sanet i Negrals. La tercera i última part de la carrera va des del quilòmetre 7 fins a la meta (quilòmetre 15). Després d’abandonar Sanet i Negrals, comença la part ràpida de la carrera; un recorregut de progressiva i suau de baixada fins a arribar a la meta a Ondara. El recorregut passarà per Pamis i després s’arribarà a Ondara pel carril bici del poliesportiu, fins entrar al poble i arribar a la meta, ubicada al costat del Prado.

Les inscripcions per a la carrera es poden realitzar a través de la web de somesport https://www.somesport.com.

L’import de la inscripció és de 9 euros. El termini d’inscripció ja està obert i finalitza l’11 de novembre. La carrera tindrà trofeus en les categories Sub-23, Senior, Veterans A, Veterans B, Veterans C i membres del Club d’Atletisme d’Ondara o de l’Ondara Tri-esport. L’edat mínima per a participar és de 18 anys. L’arreplegada de dorsals es podrà efectuar el dissabte 12 de novembre en la botiga Tururac Esports de Dénia de 17 a 20 hores, o el mateix dia de la carrera, de 8:30 a 9:30 hores en la línia d’eixida. L’eixida de la carrera s’ha avançat i començarà a les 10 hores.

ONDARA ES CONVERTIRÀ EN SEU DEL I CIRCUIT A LLARGUES LA BOLATA EL 20 DE NOVEMBRE

La partida formarà part de la programació del segon cap de setmana firal

Ondara, 25.10.16. Ondara serà una de les seus del I Cicuit a Llargues La Bolata; un circuit autonòmic en què participen els millors jugadors professionals de llargues. Les partides de llargues a Ondara, dins del I Circuit a Llargues ‘La Bolata’, estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara i del Club de Pilota Valenciana d’Ondara. L’Ajuntament d’Ondara ha signat el conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, que ha estat subscrit per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; i Vicent Molines, membre de la Junta Directiva de Fedpival, en presència de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, qui ha expressat la seua satisfacció pel fet que Ondara es convertisca en una de les seus d’aquesta modalitat de l’esport autòcton.

llargues-ondara-1

Gràcies a aquest conveni, aquesta festa de la pilota valenciana es traslladarà a la localitat d’Ondara precisament durant la Fira de Novembre, dotant d’un atractiu contingut esportiu a la programació del segon cap de setmana de fira. Les partides de llargues a Ondara es disputaran el diumenge 20 de novembre. En concret, es jugaran al carrer Llibertat (també conegut com “Plorons”), on es disputaran un total de tres partides; dos al matí, a les 10 i a les 12 hores, i una a les 15:30 hores.

El circuit compta amb els millors equips de la passada lliga de llargues. Es tracta d’una lliga eliminatòria i els quatre primers equips passaran a semifinals. El I Circuit a Llargues La Bolata compta amb premis de 200 euros cada partida guanyada i espectaculars premis per al campió i subcampió, 2.000 euros i 1.000 euros respectivament. Participen els següents Clubs de Pilota: el CPV Parcent, el CPV Benimagrell, el CPV Sella, el CPV València, el CPV La Vila Joiosa i el CPV Agost.

Aquest campionat se celebra per seus, i jugaran tots contra tots en 5 pobles diferents: Relleu, Callosa, Poble Nou, Ondara i Xaló. Els quatre millors equips jugaran la semifinal que se celebrarà a Orba, localitat on està la base de l’empresa patrocinadora del Circuit “La Bolata”. La final del Circuit se celebrarà a la ciutat d’Alacant.

RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA-22 OCTUBRE 2016

ALEVÍ MASCULÍ

E.M. AJUNTAMENT DE BENISSA A 50 – 35 E. E. ONDARA

Els alevins continuen sense una victòria en el marcador. A pesar d’haver plantat cara a un equip Benissenc molt fort, l’equip de les escoles esportives d’Ondara va estar perdent de 4 punts fins als últims 3 minuts, en els quals perderen la intensitat i l’actitud i abandonaren el partit després de dos contraatacs de l’equip local. Gran esforç dels ondarencs que seguiran treballant esta setmana per millorar l’eixida de pressió i el joc estàtic

ALEVÍ FEMENÍ

PAIDOS 78 E.E ONDARA 27

Les alevines ondarenques van perdre aquesta vegada davant d’un reforçat Paidos que conta amb un planter com mai.
El partit va començar molt igualat fins i tot posant-se per davant les xiquetes d’Ondara. Va ser a la mitja part quant dos jugadores lesionades i el poc planter que disposava l’equip de les escoles municipals d’Ondara va fer que es decantés de la part del Paidos amb 30 punts de diferència. Al cap i la fi molta millora per la part d’Ondara en atac però moltes carències en la defensa i el rebot degut, també, a la diferència d’alçada que no van poden superar.

INFANTIL MASCULÍ

E.E. ONDARA 66 – 48 CLUB BÀSQUET SUECA

L’equip infantil aconseguí la victòria front a un fort Sueca amb jugadors grans en joc interior. Així i tot, Ondara va aconseguir tancar els rebots defensius i fer eixides a la contra que facilitaren tots els atacs. En tot moment els ondarencs sabien quina era la feina per a eixir atacant amb el baló des del propi camp i no regalaren cap baló al contrari. La nova reincorporació a l’equip (Pau) va realitzar un excel·lent partit juntament amb Jaume, els quals van ser els màxims anotadors de l’equip oferint també bon joc als companys.

INFANTIL FEMENÍ

PEGO 12 E.E ONDARA 47

L’Infantil Femení jugava a Pego el dissabte 22 d’octubre, en la 2ª jornada del Grup «E». Ràpidament l’equip d’Ondara es va posar per davant sense deixar opció a les locals.
L’avantatge anava creixent gradualment i les locals, degut a la bona defensa ondarenca, no pogueren encistellar fins els últims segons del segon quart.
El resultat final va ser ben aclaridor: 12-47 i Ondara es col.loca com a líder del grup, amb 2 victòries i cap derrota.
Aquest proper dissabte, a les 9.15h, l’infantil femení jugarà al pavelló municipal contra el Verger.
CADET MASCULÍ

ALTEA 40- E.E ONDARA 59

Els cadets van aconseguir una victòria amb molt de mèrit ja que el resultat final no reflexa la competitivitat que va tindre el partit. La primera part va estar molt igualada i, com sempre, es va demostrar al principi la major alçada dels jugadors rivals. Tot i això, al descans es va arribar 28-32 per a Ondara. En la segona part els cadets ondarencs donaren una lliçó de sacrifici físic i intensitat en defensa i amb una pressió per tot el camp no donaren quasi opcions d´anotar als d´Altea que, unit al major encert en el tir exterior d’Ondara, va permetre aconseguir una renda de 19 punts al final del partit.
CADET FEMENÍ

CB IFACH CALPE BLANCO 48 – 12 E. E. ONDARA

El passat dissabte el cadet femení va jugar el seu primer partit fora de casa amb la visita al camp del Calp, un equip sempre complicat. El partit començà amb bon joc per part de les ondarenques; tot i això no estigueren encertades de cara a l’anell i va provocar una desmotivació per part de les d’Ondara que seguiren en aquesta dinàmica la resta de partit. A més, el bon joc de les locals portà al marcador final de 48 – 12 per a Calp. Donar molts ànims a les xiques del Cadet Femení que han de superar aquesta derrota i pensar ja en els pròxims partits!

JUNIOR MASCULÍ

C.B. SANTA POLA 55 E.E. ONDARA 36

Derrota del júnior masculí davant d’un equip en teoria assequible, però la manca d’encert i actitud en molts moments del partit van condemnar l’equip a aquesta derrota que els deu fer reflexionar com fer les coses per al futur. Només destacar en negatiu els 19 tirs lliures errats i les cistelles fàcils errades. El proper dissabte jugaran contra el Teixereta al Pavelló Municipal, i s’espera que milloren la punteria i tornen a cantar victòria.

ONDARA CELEBRA PLE ORDINARI EL DIJOUS 27 D’OCTUBRE

Ondara, 25.10.16. L’Ajuntament d’Ondara celebrarà el dijous 27 d’octubre de 2016 a les 20:30 hores una sessió ordinària del Ple de la corporació Municipal amb el següent Ordre del Dia:

ORDRE DEL DIA

1.- EP 1630/2016. Aprovació acta de la sessió anterior (29/09/2016)

2.- EP 1829/2016.Donar compte dels Decrets de l’Alcaldia.

3.-EP 396/2015.PRESSUPOST. Liquidació Pressupost 2014. Donar compte inversions financerament sostenibles . Anualitat 2014.

4.- EP 181/2016. PRESSUPOST. Liquidació Pressupost 2015. Donar compte inversions financerament sostenibles . Anualitat 2015.

5.- EP 1835/2016. PRESSUPOST. Expedient 4/2016 modificació de crèdits. Aprovació provisional.

6.-EP 1768/2016. Proposta per a defendre els cítrics valencians davant del canvi d’aranzels de la unió europea.

7.- EP 1328/2016. URBANISME. Modificació Puntual núm. 4 del Pla Parcial Industrial de millora dels Sectors 5, 6 i 7 “ Marjals”.Aprovació Definitiva.

8.-EP 1829.2016.Precs i preguntes