ELVIRA CAMBRILS PRESENTA A ONDARA LA SEUA NOVEL·LA “VESTIDA DE LLUNA”

Ondara, 30.09.16. L’escriptora Elvira Cambrils va presentar ahir a la Casa de Cultura d’Ondara la seua nova novel·la “Vestida de lluna”; una presentació literària emmarcada en la programació cultural d’Ondara del mes de setembre, realitzada amb la col·laboració d’Edicions del Bullent.

presentacio-elvira-cambrils-9presentacio-elvira-cambrils-8

L’acte literari va ser introduït per la Bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, i presentat per l’escriptor i periodista Jovi Lozano-Seser, qui en la seua presentació va dir “tinc el plaer de presentar-li a l’admirada amiga i escriptora Elvira Cambrils la seua nova novel·la «Vestida de lluna», Premi Soler i Estruch 2015: un diari de viatge que és alhora recull de contes i apassionat recorregut vital”, afegint que “tot just fa un any ens presentava la seua anterior obra i és un goig comprovar com la seua narrativa inconfusible continua abeurant-se d’una mediterrània tan mítica com carnal”.

presentacio-elvira-cambrils-4

Fa just un any, al setembre de 2015, l’escriptora de Pego Elvira Cambrils presentava a Ondara la seua anterior novel·la “Tot el que tinc per ballar amb tu”. L’autora va manifestar ahir la seua alegria de tornar a Ondara per encetar un diàleg amb els lectors i gaudir de l’intercanvi. El seu nou llibre és una aproximació a l’autoficció: un àmbit que l’escriptora pretén tornar a visitar en properes incursions. “Vestida de lluna” consisteix en una sèrie de contes que són com belles postals de viatges on no només es descriuen paisatges sinó també trobades humanes.

presentacio-elvira-cambrils-12

FRANCESC ANTONI GINER VA PRENDRE AHIR POSSESSIÓ DEL SEU CÀRREC COM A NOU REGIDOR PEL PSPV

El ple d’anit va aprovar per unanimitat el suport institucional a la petició d’indult per a Vicente José Brígido

Ondara, 30.09.16. En el ple d’ahir va prendre possessió del seu càrrec el nou Regidor pel PSPV en l’Ajuntament d’Ondara, Francesc Antoni Giner Camaró, qui s’ha incorporat a la corporació municipal després de la renúncia de Josep Carles Femenia. Francesc Antoni Giner és membre de l’Equip de Govern i assumeix les competències que anteriorment ostentava Femenia; en concret, les Regidories de Compres i Contractació; Règim jurídic i Interior; Territori, Planejament, Gestió i Disciplina Urbanística. A més és el Conseller Delegat de les empreses municipals PIMON i SINMA. En el ple celebrat anit, Francesc Antoni Giner va rebre la insígnia com a nou Regidor per part de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano.

D’altra banda, el ple va aprovar ahir per unanimitat el suport institucional a la petició d’indult per al veí d’Ondara Vicente José Brígido Vallés. Mitjançant aquest acord plenari, l’Ajuntament d’Ondara envia una missiva al Ministre de Justícia del Govern d’Espanya, en referència a la petició d’indult de Vicente José Brígido Vallés, veí de la localitat que va ser condemnat (fa més de set anys) per venda de drogues a quatre anys de presó i al pagament d’11.000 euros. Des de l’Ajuntament d’Ondara se li demana al Ministre de Justícia que “tinga en compte tota la informació de la petició d’indult i que, a màxima celeritat, perquè afecte menys el seu entorn, dona i fills, se li concedisca la gràcia recordant sempre que el fonament bàsic de la nostra Justícia és la de reinserció, cosa que ja ha realitzat en l’actualitat”.

unanimitat

El ple va aprovar per unanimitat les Festes Locals de 2017, que seran el dilluns 10 de juliol (Festivitat de la Mare de Déu de la Soledat) i dimecres 26 de juliol (Festivitat de Santa Anna). També per unanimitat es va acordar la participació en el Pacte Territorial per l’Ocupació de la Marina Alta que està promovent el Creama, així com es va aprovar la petició a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, de les ajudes destinades al voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals.

L’únic punt de l’orde del dia que va ser aprovat amb els vots a favor de l’Equip de Govern (PSPV-Compromís) i en contra del PP va ser una modificació de crèdits. En aquest assumpte, el portaveu del PP, Javier Lozano, va qüestionar sobre en què es basa l’Equip de Govern per a posar els sous als regidors que ostenten un salari, a la qual cosa, des de l’Equip de Govern es va argumentar que cada regidor pot optar per sol·licitar un sou o no, en funció de la seua circumstància personal, i que, en tot cas, és per a evitar la pèrdua del seu poder adquisitiu per la dedicació d’un regidor a l’Ajuntament. No obstant això, el punt va servir per a motivar un debat més ampli en matèria econòmica i exposar el PP diverses crítiques polítiques en un àmbit més general.

pp-en-contra equip-govern-favor

D’altra banda, en l’apartat de precs i preguntes, una de les preguntes presentades pel grup municipal del PP en el ple feia referència a la no col·locació del pendó de la Mare de Déu de la Soledat durant les passades festes patronals als edificis municipals, com l’Ajuntament, quan anteriorment sí que es col·locava. L’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, va respondre recordant el caràcter aconfessional de les institucions públiques.

ESCOLA MUNICIPAL ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA (RESULTATS 24 SETEMBRE)

basket-24-9-3 basket-24-9-2

INFANTIL FEMENÍ

E.E ONDARA 56-9 C.B PEGO

L’Infantil Femení d’Ondara s’ha imposat per un clar 56-9 al C.B. Pego, en un partit fàcil des de l’inici, en la primera participació de l’equip enguany a la Lliga Valenciana. La propera setmana es veuran les cares al Dénia C.B., qui també guanyà al Pego la setmana passada per quasi 80 punts de diferència.

CADET FEMENÍ

E.E ONDARA 26 – 53 CB PEGO

L’equip cadet femení d’Ondara va jugar el segon partit de la lliga valenciana front al Pego. El partit començà amb moltes ganes, però la falta d’encert de cara a l’anella comportà una baixa anotació i poc a poc l’equip pegolí va anar agafant distàncies en el marcador. El resultat final va ser 53 – 26 per a les locals, però queda molt a treballar en aquest equip i segur que els resultats milloren ben prompte.

ALEVÍ MASCULÍ

E.E ONDARA 34-59 DÉNIA

Segon partit de pretemporada i primera derrota davant un Dènia de segon any i que aquest any jugarà en Autonòmica. L’equip d’Ondara eixia en falta d’intensitat en defensa i sense les idees clares en atac, cosa que aprofità l’equip contrari amb un parcial important al seu favor. Al segon quart, els d’Ondara canviaren la cara i es pogué competir en molts moments del partit i amb accions molt més positives tant en atac com en defensa. Després del descans, l’objectiu principal era ser més durs en defensa i més agressius en atac. I així va ser, perdent el còmput global de la segona meitat per tan sols 5 punts, 21-26, sent el marcador final 34-59.

INFANTIL MASCULÍ

E.E ONDARA 35-58 BENISSA

Primera derrota de l’equip en un partit molt dolent, on el marcador no reflexa la diferència reial entre ambdós equips. La falta d’intensitat i concentració en molts moments del partit va ser clau perquè els d’Ondara no pogueren ficar-se per davant en el marcador. Exceptuant dos quarts, la resta varen ser constants intercanvis de cistelles per part dels dos equips, sent els parcials favorables a un equip o altre per diferències d’un o dos punts. Però, aquests dos quarts foren suficients per marcar una avantatge, el qual ja no deixaria escapar l’equip contrari.

EL PLE D’ONDARA PORTA A APROVACIÓ EL SUPORT A LA PETICIÓ D’INDULT PER A VICENTE JOSÉ BRÍGIDO

En la sessió d’hui prendrà possessió del seu càrrec Francesc Antoni Giner pel PSPV

Ondara, 29.09.16. La corporació municipal d’Ondara celebra hui dijous 29 de setembre el ple ordinari corresponent al mes de setembre. La sessió abordarà, entre altres assumptes, el suport institucional a la petició d’indult per al veí d’Ondara Vicente José Brígido Vallés. L’acord plenari, que serà sotmès a votació dels grups polítics, consisteix en l’enviament d’una missiva al Ministre de Justícia del Govern d’Espanya, en referència a la petició d’indult de Vicente José Brígido Vallés, veí de la localitat que va ser condemnat (fa més de set anys) per venda de drogues a quatre anys de presó i al pagament d’11.000 euros.

El passat 12 de setembre, Vicente José Brígido va entrar a la presó. La seua família ha difós una petició d’indult a través de la plataforma change.org, que ja compta amb unes 2.800 signatures, i diumenge passat es va celebrar una concentració a la plaça de l’Ajuntament en suport a aquesta petició d’indult. Segons argumenta la família, Vicente José porta set anys rehabilitat, amb treball estable i és el pilar d’una família formada per la seua esposa i dos fills de 12 i 6 anys. En el seu escrit incideix en que «no és just que una persona que ha lluitat tant per eixir avant no tinga una segona oportunitat», reconeixent que “ha de pagar pel que va fer”, però preguntant si no es pot fer d’una altra forma, com a treballs socials.

Amb tot això, l’Ajuntament d’Ondara abordarà hui en el ple l’aprovació de l’enviament d’una carta al Ministre de Justícia en què s’argumenta que “no tenim més que afegir a tota la documentació i informació que es troba en el seu poder per a deliberar sobre la concessió d’aquesta gràcia (l’indult)”. La documentació a què es referix la missiva inclou l’Informe que el departament de Policia Local d’Ondara va realitzar a aquest efecte, en el que es detalla clarament la “bona conducta i el bon fer en els 6 últims anys de Vicente José a Ondara”. En la carta es trasllada al Ministre una reflexió i una petició com a “veïns de Vicente José en el nostre poble”, indicant que “a un poble com Ondara, de 6.600 habitants aproximadament, pràcticament ens coneixem tots els veïns”. Afegint que “si bé comprenem -des del punt de vista purament legal- la pena imposada sobre ell, també sabem com ha estat el seu procés de desintoxicació, i com ha sigut el seu esforç per eixir avant amb la seua família i poder refer la seua vida; també sabem que no va tindre una bona defensa jurídica per part del seu advocat -detingut fa uns mesos per ser un fals advocat i haver estafat presumptament a centenars de persones- el qual, en compte d’ajudar-li, no li va proporcionar els mitjans de defensa que li proporciona la Justícia, aconsellant-li acceptar la pena”. A més, en aquesta carta s’assegura que també “sabem com ha viscut aquests últims anys Vicente José i la seua família, com un més del poble, de manera senzilla, exercint de marit i de pare, criant els seus fills, aliens als problemes que va tenir en el passat”. Per tot això, des de l’Ajuntament d’Ondara se li demana al Ministre de Justícia que “tinga en compte tota la informació de la petició d’indult i que, a màxima celeritat, perquè afecte menys el seu entorn, dona i fills, se li concedisca la gràcia, recordant sempre que el fonament bàsic de la nostra Justícia és la de reinserció, cosa que ja ha realitzat en l’actualitat”. La carta per al Ministre està signada per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano.

Un altre dels punts inclosos en l’orde del dia del ple d’hui és la presa de possessió del regidor Antoni Francès Giner Camaró, qui entra a formar part de la corporació municipal pel grup municipal del PSPV, en substitució de Josep Carles Femenia, que va renunciar a la seua acta el 4 de juliol.

A més, el ple aprovarà les Festes Locals de 2017, que seran el dilluns 10 de juliol (Festivitat de la Mare de Déu de la Soledat) i dimecres 26 de juliol (Festivitat de Santa Anna).

D’altra banda s’abordarà també l’aprovació per a participar en el Pacte Territorial per l’Ocupació de la Marina Alta que està promovent el Creama. L’objectiu és accedir a la concessió de subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, destinades a fomentar els acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local sostenible en l’àmbit territorial de la Marina Alta, a través de promoure i subvencionar la realització d’estudis o diagnòstics que permeten tindre un millor coneixement de la realitat socioeconòmica del territori i de projectes experimentals.

ONDARA TRI-ESPORT, CAMPIÓ PER CLUBS DEL TRIATLÓ OLÍMPIC DE XÀBIA 2016

*COMUNICAT REMÈS PEL CLUB ONDARA TRI-ESPORT*

El club de Triatló Ondara Tri-Esport va participar el passat diumenge 25 de setembre al Triatló de Xàbia. Un esdeveniment organitzat per part dels clubs Tri-llebeig, Gurugú Bicicletes i Xabia’s Bikes en col·laboració en les institucions públiques de la localitat i voluntaris que fan possible aquesta comesa. La prova es va disputar a la platja de l’Arenal on es van disputar dos modalitats de triatló, sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km a peu) i l’Olímpic (1500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km a peu). La prova va reunir a més de 450 triatletes entre les dues . Els triatletes de l’Ondara Tri-Esport van participar en les dues modalitats. En la modalitat reina del Triatló, l’Olímpic, Ivan Payà, Sergi Torres, Jorge Llàcer i Javi van aconseguir entrar a meta el 4t, 6é i 11é i respectivament la qual cosa va fer que es proclamara campió per clubs l’Ondara Tri-Esport. A més, cal dir que a títol individual Payà va aconseguir primer de la categoria veterà 1 i Torres 2n de la mateixa categoria. Així tot, el transcurs de la prova va estar d’allò més animada.

Pel que fa a la modalitat sprint van participar els següents membres: Pau Segarra, Òscar Fornés, Morera, August Riera, Ricardo Vicens i Víctor Contri completant així la gran participació del club Ondarenc a la localitat xabiera.

Un triomf per Clubs més que es sumava a l’èxit protagonitzat pel club Ondara Tri-Esport al Triatló de Xàbia.

Una jornada de festa de l’esport on el triatló de la mà de l’Ondara Tri-Esport va ser protagonista en una jornada banyada de triomfs i esport, una combinació excel·lent que recalca a Ondara en l’avantguarda del Triatló a la Comarca.

*COMUNICAT REMÈS PEL CLUB ONDARA TRI-ESPORT*

CONFERÈNCIA “ELS CÀTARS VALENCIANS” DE JESÚS HUGUET I PASQUAL A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

catars-valencians-3 catars-valencians-2

Ondara, 27.09.16. Divendres passat, l’historiador, escriptor i Secretari del Consell Valencià de Cultura, Jesús Huguet i Pasqual, va impartir a la Casa de Cultura d’Ondara la conferència “Els càtars valencians: Una aproximació històrica”.

El conferenciant va presentar una anatomia de la doctrina i la vida dels càtars o albigesos; tot anunciant que al Regne de València es donaria la fi d’aquest moviment religiós medieval. La doctrina d’aquestos ‘bons hòmens’ o ‘bons cristians’, com a ells mateixa sí que els agradava de dir-se, representava un cristianisme gnòstic amb influències maniquees a les variants pauliciana i bogomila. Dos divinitats mantenien una lluita eterna: el Déu espiritual, bo, i el Déu material, roín. Només es podia escapar a través d’un rigorós ascetisme i d’un estricte rebuig del món material. Sant Mateu i Morella; inclús, la pròpia València, van ser poblacions on radicaren els càtars occitans.

El públic assistent va gaudir amb les explicacions històriques del secretari del CVC sobre aquest interessant tema, segons ha indicat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, que va participar en aquesta conferència.

catars-valencians-6 catars-valencians-5 catars-valencians-4

LA REGIDORIA DE CULTURA PRESENTA UNA COMPLETA PROGRAMACIÓ PER AL MES D’OCTUBRE

Actes durant la setmana del 9 d’Octubre, teatre, música, exposicions i conta contes, en un mes que culminarà, com a novetat, amb la celebració de Halloween per a públic infantil i per a adults

Ondara, 27.09.16. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha elaborat una completa programació per al mes d’octubre 2016 que inclou la commemoració de l’efemèride del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb una setmana repleta d’activitats. A més d’altres actes durant la resta del mes, amb presentacions literàries, exposicions, teatre, l’hora del conte, i l’especial novetat de les celebracions de Halloween al Prado (una per a públic infantil i familiar, i l’altra per a adults), segons ha anunciat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual.

SETMANA D’ACTES COMMEMORATIUS DEL 9 d’OCTUBRE

ok_9-octubre-ondara-2016

La setmana del 9 d’Octubre inclourà actes i activitats durant tots els dies de la setmana. El dilluns 3 d’octubre s’inaugurarà, a les 20 hores al hall de la Casa de Cultura, la Mostra del fons de l’Arxiu Històric Municipal. Aquesta exposició albergarà una mostra dels fons documentals de l’arxiu històric municipal, i contindrà documentació com a fotos antigues, cartells, cartes, o expedients, entre altres documents històrics (tant propis de l’arxiu, com procedents de donacions dels veïns). La idea és que aquesta mostra perdure en el temps i es vaja renovant amb nous documents. Des de la Regidoria de Patrimoni s’anima a la ciutadania a què realitze aportacions de documents a l’Arxiu Històric Municipal d’Ondara.

El dimarts 4 d’octubre s’inaugurarà a la Casa de Cultura l’exposició “Al Tall. 35 anys de música mediterrània del País Valencià”, que es podrà visitar fins al dia 17 d’octubre. Segons ha explicat Raquel Mengual, aquesta mostra celebra els 35 anys del grup i fa un recorregut històric per l’obra del grup valencià, que ha sigut pioner en l’aprofitament de la música tradicional valenciana per a fer música actual. Aquesta exposició ha estat elaborada per la Universitat d’Alacant i Al Tall, amb la col·laboració de Soledad Desfilis.

El dimecres 5 d’octubre els protagonistes seran els xiquets i xiquetes d’Ondara, que podran presenciar l’actuació de Dani Miquel “El cantacançons”, tot un referent en la música infantil valenciana que oferirà “El joglar de Jaume I”, un espectacle que recorre la història del Rei Jaume I. L’activitat se celebrarà a les 18 hores en la Plaça Major. Es tracta d’una sessió especial de l’Hora del Conte, que suposarà la inauguració de l’Hora del Conte temporada 2016-2017.

Per al dijous 6 d’octubre s’ha programat a les 20:30 hores a la Plaça Major el recital de poesia i música “Homenatge a la paraula”, que té els seus orígens en el programa “Paraules en silenci”, dirigit i presentat per Manel Arcos en Ràdio Pego. Aquest programa va ser guardonat per la RAC de Catalunya, amb una Menció de Qualitat “per divulgar amb llenguatge actual i utilitzant els recursos del medi, la qualitat de la literatura catalana, en especial la poesia”. En recital actuen la poeta Lorena Cayuela, el rapsode David Vid, el cantautor Albert Bertomeu i Manel Arcos.

El divendres 7 d’octubre tindrà lloc el tradicional Concert Commemoratiu 9 d’Octubre, que se celebrarà a les 20:30 hores a la Plaça Major d’Ondara. Un arrelat concert de la banda local, la Unió Musical d’Ondara, que compta amb la participació d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. En cas de pluja, el concert es traslladarà a l’Auditori Municipal.

El dissabte 8 d’octubre, els actes començaran a les 11 hores amb tradijocs i tallers per a públic familiar als voltants del Prado, i a les 12 hores actuarà la Moixeranga de Pego acompanyada per d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. A les 19 hores a la Plaça Major s’oferirà el concert “Musicants”; una visió col·lectiva de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies. Musicants naix del maridatge de música i cant, i de l’amistat entre músics que, provenint de diversos mons musicals, accepten embarcar-se en un projecte ambiciós en el fons i en la forma. La formació és molt heterodoxa; Violí i Violoncel, Piano, Percussió, Guitarra, Dolçaina i cordes, cantant “solista” i veus, i ofereix experiències musicals diverses, com a Jazz, pop clàssic, o tradicional.

El diumenge 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, a les 12:00 hores actuaran a la plaça 9 d’Octubre el “Grup de Danses Ocell”, acompanyats per “d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals”. A continuació hi haurà cercavila fins a l’Ajuntament, on tindrà lloc l’Acte Institucional per part de la Corporació Municipal i Ofrena de la corona de llorer al Rei Jaume I, al Claustre de l’Ajuntament. Després, actuarà el Grup de Danses Ocell i “d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals”, a la Plaça del Convent i, per a finalitzar, es dispararan tronadors. A la vesprada continuaran les activitats amb la projecció del documental “Sempre al Tall” sobre el grup “Al Tall”. Serà a les 20 hores a la Casa de Cultura. Es tracta d’un documental presentat per la Universitat de València, dirigit per Josep Pitarch i produït pel seu Taller d’Audiovisuals; un biopic que acompanya a l’històric grup de música valencià en el seu acomiadament dels escenaris.

*Els actes prevists a la Plaça Major se celebraran a la Casa de Cultura el cas de pluja*

MÉS ACTIVITATS CULTURALS D’OCTUBRE

programacio-octubre-ondara-2016-1

A més dels actes emmarcats en la setmana del 9 d’Octubre, la programació cultural d’Ondara comptarà aquest pròxim mes amb distintes propostes. El dissabte 1 d’octubre a les 18:30 hores es presentarà al Jardí Botànic “El sueño” el llibre “Inspiración en verso” de Pedro A. Carrasco.

El divendres 14 d’octubre a les 20 hores es presentarà el llibre i s’inaugurarà l’exposició titulada “Miquel Vaquer Calumarte. La descoberta d’un pintor ondarenc”, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Ocell. La mostra es podrà visitar fins al 5 de novembre a la Casa de Cultura i és un reflex de la vida i obra del pintor ondarenc Miquel Vaquer Calumarte (Ondara 1910-València 1988)

El cicle L’Hora del Conte comptarà amb dues sessions més a l’octubre; els dimecres 19 (amb Sole Mulet “El pirata pata xula”) i 26 d’octubre (amb l’Oracle de l’Est: “Puff el drac màgic”). Ambdós sessions seran a les 18 hores a la Casa de cultura.

Per al dissabte 22 d’octubre s’ha previst oferir un sainet musical: “Ningú sap on va si no sap d’on ve”, de Pasqual Salort i Aguilar. Tindrà lloc a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara amb entrada gratuïta. “ Ningú sap on va si no sap d’on ve” és la història d’una família de músics (López Cabrera), que, mitjançant la fusió de la ficció i la realitat, tracta d’il·lustrar l’activitat cultural que aquesta va fomentar durant el segle XX en el poble d’El Verger.

NOVETAT: CELEBRACIÓ DE HALLOWEEN

Per a culminar el mes d’octubre, la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha anunciat la novetat de la celebració de Halloween. Se celebraran dos tipus de propostes; una per a públic infantil i una altra per a adults. El divendres 28 d’octubre de 17 a 19:30 hores el Prado acollirà un passatge del terror per a xiquets i xiquetes (entrada gratuïta), que podran acudir disfressats i que també gaudiran d’un berenar (patrocinat per l’AMPA). Mentre que el dissabte 29 d’octubre i diumenge 31 d’octubre la Festa Halloween anirà dirigida als adults. De 23 a 03 hores en el Prado hi haurà un esgarrifós “Passatge del Terror”. L’entrada per al passatge dels adults tindrà un donatiu de 3 euros i es podrà adquirir a la Casa de Cultura. La Festa Halloween comptarà a més amb música i barra durant aquestes dues nits.

ONDARA CELEBRA PLE ORDINARI EL DIJOUS 29 DE SETEMBRE

Ondara, 27.09.16. L’Ajuntament d’Ondara celebrarà el dijous 29 de setembre de 2016 a les 20:30 hores una sessió ordinària del Ple de la corporació Municipal amb el següent Ordre del Dia:

ORDRE DEL DIA

1.- EP 1326/2016. Aprovació acta de la sessió anterior (22/07/2016)

2.- EP 1630/2016.Donar compte dels Decrets de l’Alcaldia.

3.- EP 1200.2016. 1004. CORPORACIÓ. Pressa de possessió del Regidor Francesc Antoni Giner Camaró del Partit PSPV-PSOE.

4.- EP /2016. 1004 CORPORACIÓ. Integració del Regidor Francesc Antoni Giner Camaró en el Grup Municipal PSPV-PSOE i en les Comissions Informatives.

5- EP 1370/ 2016. 4002 SERVEIS ECONOMICS. Informe Morositat i PMP segon Trimestre Pressupost General 2016. Donar compte.

6.- EP 1371/2016. 4002 SERVEIS ECONOMICS. Execució segon Trimestre Pressupost General 2016. Donar compte.

7.- EP 1468/2016. 4002. PRESSUPOST. Línies Fonamentals del Pressupost General de 2017. Donar compte.

8.- EP 1626/2016. 4002. PRESSUPOST. Modificació de crèdits per transferències. Aprovació provisional.

9.- EP 1376/2016. 5702.Festes. Festes Locals 2017. Aprovació.

10.- EP 906/2016. 1205. CREAMA. Pacte Territorial per a l’Ocupació de la Marina Alta.

11.- EP 1568/2016. 3002. SUBVENCIONS. Ajudes destinades a Voluntariat Ambiental en Prevenció d’Incendis Forestals. Ratificació acord JGL 1/09/2016.

12.- EP 1608/2016. Recolzament Indult de Vicente José Brigido Vallés.

13.- Precs i preguntes.