EL PRIMER ONDARA JAZZ FESTIVAL VA DELECTAR A 250 PERSONES

La primera edició d’aquest esdeveniment musical es va convertir en una vetlada plena de màgia que va aconseguir un important suport del públic

 

Ondara, 08.09.15. La música de jazz va prendre la Plaça Major d’Ondara el passat 28 d’agost per a delectar el públic assistent; més de 250 persones de tota la comarca i de totes les edats que no van voler perdre’s aquesta proposta, amb la que la Regidoria de Cultura d’Ondara va aconseguir acostar la cultura a la població.

 

El Concert presentació del primer Ondara Jazz Festival, (organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara i el Col·lectiu Jazzdara Marina Alta, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Ocell), va suposar la celebració d’una interessant proposta musical que va comptar amb l’actuació de membres d’este col·lectiu, Amadeo Moscardó (piano), Cèsar Cortes (contrabaix) i Albert Llobell (bateria), i convidats de luxe, com Kako Rubio (trombó), Joan Vicens (Saxo Tenor) i Pep Zaragoza (trompeta). Tot això, adornat amb una intervenció pictòrica en directe per a immortalitzar el moment, a càrrec de Noelia Vera. El ball també va estar present en la cita, de la mà de l’escola de Lindy Hope Spirit of St. Louis la Marina Alta, els representants de la qual van ballar uns temes a ritme de  swing.

 

La primera edició de l’Ondara Jazz Festival va tindre molt bona acceptació per part del públic, que va poder gaudir d’un bon ambient lúdic i cultural, amb música en directe en un emplaçament excepcional com és la Plaça Major d’Ondara. Molts van aprofitar per a sopar a l’aire lliure, o prendre alguna cosa gràcies al servei de barra que es va instal·lar.

 

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha valorat molt positivament la celebració d’aquest esdeveniment musical, i ha avançat la intenció de la seua regidoria que puga mantindre’s en el temps amb una periodicitat anual. De fet, ja s’està parlant de la segona edició, amb l’objectiu que tinga major duració i puga oferir més actuacions i més grups.