btr

40 PERSONES VAN PARTICIPAR AL TALLER DE RECICLATGE “RISICLATGE” ORGANITZA PER SINMA

taller sinma (3) taller sinma (4)

Ondara, 13.03.19. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària d’Ondara, va organitzar el passat dimarts 12 de març el taller de reciclatge “Risiclatge: excuses per a no reciclar”, dirigit a persones majors, que es va celebrar al al Centre Social d’Ondara en dues sessions (a les 9 i a les 11 hores). Un total de 40 persones (entre els 2 torns) van assistir als tallers; sent moltes d’elles alumnes dels tallers per a persones majors que s’imparteixen des de l’Ajuntament d’Ondara al Centre Social.

btrbtr

“Risiclatge: excuses per a no reciclar” van ser uns tallers diferents de risoteràpia on la gent va estar molt participativa, i amb accions entretingudes, es van resoldre dubtes i aprendre sobre el reciclatge correcte dels residus que generem en el dia a dia.

btrhdr

Aquesta activitat ha estat emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient junt amb les diferents empreses gestores de residus.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.