concert solidari (1)

500 PERSONES VAN ASSISTIR AL CONCERT SOLIDARI DE TEXAS MOSAIX EN LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

concert solidari (1)concert solidari (2) concert solidari (3)concert solidari (4)

Ondara, 16.07.18. El passat 3 de juliol, la plaça de bous d’Ondara va ser l’escenari de l’espectacular concert solidari del grup nord-americà Texas Mosaix, famós per interpretar versions de Disney així com per cançons de rock, gospel, country i jazz. Texas Mosaix (banda formada per 31 membres, incloent-hi instruments de vent) va interpretar cançons de diversos estils. Va ser una actuació solidària l’objectiu de la qual era arreplegar menjar per a les persones necessitades. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, la Fundació Pastor Cabrera, i Extiende Tu Mano, Menjador Social de Dénia.

concert solidari (5) concert solidari (6)

Les persones assistents (unes 500) van gaudir d’una magnífica actuació i van contribuir amb la seua presència en aquest esdeveniment solidari; l’entrada era gratuïta, i els assistents portaven un quilogram de menjar cadascú. Tot el menjar es destinarà a les persones necessitades d’Ondara.

Des de l’organització, la Fundació Pastor Cabrera ha volgut agrair a l’Ajuntament d’Ondara la col·laboració i suport rebut; i l’Ajuntament d’Ondara ha agraït als impulsors del concert, la Fundació Pastor Cabrera i Extiende Tu Mano, la celebració d’aquesta iniciativa solidària.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.