cloenda escola natacio (1)

L’ESCOLA DE NATACIÓ D’ONDARA, CAMPIONA DE LA LLIGA COMARCAL

cloenda escola natacio (1) cloenda escola natacio (2)

Ondara, 04.06.18. L’Escola de Natació d’Ondara, entrenada per Mario Páez i Carlos Valle, s’ha proclamat campiona de la VII Lliga comarcal de natació en edat escolar 2017-2018, organitzada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA). El 26 de maig va tindre lloc a les instal·lacions de Tonus “Sport&Health” – El Verger la cloeda de la lliga comarcal de natació, en la que han participat sis escoles de natació de la comarca: Aqualia Dénia, Poble Nou de Benitatxell, Pego, Benissa, Tonus El Verger, i Ondara, així com el lliurament de trofeus.

L’Escola de Natació d’Ondara, integrada per 44 nadadors/es de 6 a 18 anys, ha sigut la primera classificada en la lliga comarcal, després de sumar les puntuacions en les diferents proves disputades. L’escola del centre esportiu Aqualia-Dénia ha quedat en segona posició, i la de Pego en tercera.

cloenda escola natacio (3) cloenda escola natacio (5)

Prèviament a la cloenda de la lliga Cema, el passat 21 de maig va tindre lloc a la piscina municipal d’Ondara la cloenda local i el reconeixement realitzat a l’escola de natació d’Ondara per part de l’Ajuntament d’Ondara. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els quals van lliurar els guardons als integrants de l’escola d’Ondara i els van donar l’enhorabona pels seus èxits i grans resultats al llarg d’aquesta temporada esportiva.

cloenda escola natacio (10) cloenda escola natacio (11)

cloenda escola natacio (9)

Publicado en Actualitat, Esports.